Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

jak zpozdit sepnutí ABS?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
rob2fab
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od rob2fab »

plysakmartin píše:ještě mě tak napadlo, jak mám odpojený to ABS, tak mi na přístrojovce stále svítí ABS, nevíte jak to odpojit ? Díky :wink:
vytáhni pojistku,je tam přimo na to...koupil sem tak auto..bezva finta!
rob2fab
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od rob2fab »

castro píše:Nevíte někdo jak oddálit reakci ABS?

Vím že už se to tu řešilo, ale nemůžu to najít.

Jde o to že při razantním brždění mam pocit že mi zbytečně brzo spíná a tím slábne brzdnej účinek když je ještě v mezích přilnavosti.

díky za odpovědi.
spis bude problém v obutí neb tlumičích,řešíš brzkej nástup ABS?? nesmysl,ten se to snaží zachránit :roll:
porsacek

#23 Příspěvek od porsacek »

No me to brzdilo taky na Ho...no ale od te doby co jsem dal nove desky a nechal udelat kotouce tak mam pohodu a abs se neozvalo ani nepamatuji . Predtim 60-0 km/h kazdou chvilku .
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Kupte poradny gumy a dejte si do ok stavu brzdy a nemusite resit picoviny :-)
kark

#25 Příspěvek od kark »

jo jo, já to urobil vymenil som platničky aj obloženie poriadne odmastil injekčnou striekačkou premastil valčeky vymenil brzdovu kapalinu a musím povedať že super. ABS začalo pracovať až keď malo a to som tvrdil že je to chyba E36-stiek. :oops:
Takže to teraz brzdí ako drak :lol:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#26 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

kark píše:vymenil som platničky aj obloženie poriadne odmastil injekčnou striekačkou premastil valčeky
Takže to teraz brzdí ako drak :lol:

platničky=pakny? obložení=? premastit si valčeky=?úplně se bojím zeptat :lol: ne, ber to v klidu... ale tohle je vážně jinej případ... tohle brzdí jak drak, ale auto jede dál :-))))
“Ability is what you're capable of doing.”
BK
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od BK »

Cus, taky mi při dobržďování cvaká jemně ABS. Jak se to opravit, mám koupit nový čidla a nebo to prostříkat konatktním olejem, popř. vyčistit ty ozubený kola u kotoučů? Zksuím všechno a jestli to nepůjde, jediný co mě napadá je, že to odpojím, když tu čtu že to na funkci brzd nemá účinek.
Odpovědět