Rozdelat svetla je jednoduche - vycvaknes blinkr, listu pod svetlem, a odcvaknes kryt svetlometu. Horsi je tam pridelat krouzy aby drzely poradne, zkousel jsem tavkou ale dost se hrejou takze to moc nedrzi. Taky bych uvital tipy cim to pridelat poradne:( nekdo rika ze silikon je good..
Jinac zapojis to normalne misto parkovacky, spojis dratky a jedem:)
To je to tak jednoduchy? Myslel jsem,ze jsou skla prilepeny,mam strach aby se nemlzily,nebo do nich neprselo! Co je prilepit nakym kvalitnim vterinovym lepidlem?
To je to tak jednoduchy? Myslel jsem,ze jsou skla prilepeny,mam strach aby se nemlzily,nebo do nich neprselo! Co je prilepit nakym kvalitnim vterinovym lepidlem? Myslim ty krouzky!
normálně znamená acetát nebo akrylát?
pokud se nepletu, tak acetát smrdí po octu a vyznačuje se tím, že reaguje s kovem (kov rezne).
Nemá to pak vliv na chrom v parabolách??
Ja mam krouzky z bmwstyle.cz a nanich sou na druhe strane takove kovove plosky (sipky na foto), takze lepidlo chci nanest na ty plosky a prilepit na plexisklo co je pred parabolou.... proto se ptam co pouzit, aby spoj kov-plexi byl pevny a ne ze se mi to po par km uvolni a znova to cele rozebirat....ten silikon by se dal pouzit i v mem pripade? Ja s lepidlami ci silikonami nemam fakt zadne skusenosti, diky za radu.
normálně znamená acetát nebo akrylát? pokud se nepletu, tak acetát smrdí po octu a vyznačuje se tím, že reaguje s kovem (kov rezne). Nemá to pak vliv na chrom v parabolách??
Tak jsem radši podíval co že jsem to použil za silikon a je to universální průhledný silikon !
ted jsem to lepil sanitarnim silikonem pruhlednym, z blizka to jde videt, ale jinak to drzi, cesta do italie a zpet, jen by mne zajimalo, jak dlouho vydrzi svitit, protoze tam kde je to nalepene, to popripadne demontazi bude poskozeno, po oboustrannych paskach urcite, po silikonu nevim