tim nemyslim pouze bmw, je jasny ze to plati pro vsechny auta, jen uplnej silenec by to tam lil, hlavne te prace stim redenimPepe píše:chápu to, že chce ušetřit, to chce spousta lidí a je jedno, jestli maj feldu za 30 tis, nebo BMW za mega a půl, ale v tomhle případě ušetří prt a ve finále se to může pěkně prodražit.
To tak neřešitelný není. Posbíráš je, necháš zkvasit, vypálíš z něj etanol a ten můžeš přimíchávat do benzínu. Ale to by zase byla škoda ho nevyužít jinak.m51d25 píše:ja by som chcel jazdit na jablka.mam ich teraz v zahrade strasne vela
Hele, ..vykašli sa na jejich rady, tady jsou zlí jazykové.. Nalej to prostě tam a hned uvidíš kolik jsi za měsíc ušetřil. Stačí přefiltrovat a jsi pán. Každej Vietkong ti rád levně prodá svůj barel olej ze sajgonských závitkůtstrnad píše:Ahoj ,
tak jsem nedavno prohodil par slov s kamaradem, ktery se svym TDickem od VW zacal jezdit na slunecnicovy olej redeny naftou cca 1:1 . Co myslite , slo by jezdit s mym BMW 320D 100 kW taky na olej - alespon to trochec redit ? Ceny nafty jsou proste sileny a clovek premysli, jak usetrit, otazka, jestli by to cerpadlo schroustalo.
Prosim o rady , zkusenosti , cokoli. Diky
presne takTotic píše: Hele, ..vykašli sa na jejich rady, tady jsou zlí jazykové.. Nalej to prostě tam a hned uvidíš kolik jsi za měsíc ušetřil. Stačí přefiltrovat a jsi pán. Každej Vietkong ti rád levně prodá svůj barel olej ze sajgonských závitků
Jj, idealní.... a pak jedno malé "ťuk" od důchodce, který přetahuje svůj životní tachometr a dopadneš jako Pininfarinam51d25 píše:to ma napadlo inak:) aj ford model T jazdil na etanol a aka to bola paradna kara.u nas na slovensku je teraz nafta na OMV za 44sk/l.podla statistikov to ma byt v roku 2009 az okolo 50sk/l.tak to aby som si kupil scooter.ten natankujes doplna za 200 a jazdis tyzden.v lete idealne riesenie:)
opravdu myslíš, že tady někdo s 320d jezdí na olej?tstrnad píše:Chlapi, tak se vratme k tematu , zda BMW 320 D - 100 kW, neni to Common Rail - zda jezdit na olej, redit to v nejakem rozumnem pomeru ( 1:2 ) treba..
Najezdim tydne dost kilometru a nejaka zkusenost cloveka s 320D ,co jezdi nebo to zkousel jezdit na olej by nebyla ? Diky moc..
vis, to co sem psal tesne nad tebou bylo na tebe, kdyz budes jezdit na olejtstrnad píše:Chlapi, tak se vratme k tematu , zda BMW 320 D - 100 kW, neni to Common Rail - zda jezdit na olej, redit to v nejakem rozumnem pomeru ( 1:2 ) treba..
Najezdim tydne dost kilometru a nejaka zkusenost cloveka s 320D ,co jezdi nebo to zkousel jezdit na olej by nebyla ? Diky moc..
Moment co se stalo s Pinifarinou ??Traviss píše:Jj, idealní.... a pak jedno malé "ťuk" od důchodce, který přetahuje svůj životní tachometr a dopadneš jako Pininfarinam51d25 píše:to ma napadlo inak:) aj ford model T jazdil na etanol a aka to bola paradna kara.u nas na slovensku je teraz nafta na OMV za 44sk/l.podla statistikov to ma byt v roku 2009 az okolo 50sk/l.tak to aby som si kupil scooter.ten natankujes doplna za 200 a jazdis tyzden.v lete idealne riesenie:)