motor mám M43 myslím je to klasická 318i e46 87 kw 1897ccm rv 98.Kami1 píše:co mas za motor?
to rob2fab: no však ta kulata černa věc to je ten odvzdusnovaci ventil skřine. ten mam ted novej...
Co si o tom myslíte? Může to být ta lambda nebo spíš váha? ntěsností si myslím že to nebude to by nežral jak tankCuky píše:No tak jak tak koukám tak mám všechny problémy co tu řešíte + netáhne a nemá výkon myslím že 318is by mělo ze 103kw tahat lépe. Mám podezření na lembdu protože navíc žere jak ruskej tank když běží na volnoběh tak momentální spotřeba zaleze daleko za 30ku a při brždění motorem jen málokdy lehne na nulu
Váha je BOSCH jetá, ale táhne dobře, problém s tím že to cukalo je už ok ale po namontování to hned chcípalo pak sme seřídili klapku a odpojoval sem baterku přez noc a už to šlo, jen to takhle kolísá, 500-900, někdy tam je i 1200 zejtra jedu na diag tak uvidim =/ ...Francis píše:Když se závada projevila po výměně váhy vzduchu, zkoušel jsi nějakou jinou, třeba půjčenou? Vyměněná váha je jetá nebo nová Starline nebo originál?
v e36 leze spotreba za 30l/100km spravne, protoze na volnobeh na miste pocitac NEMUZE spocitat spotrebu na VZDALENOSTCuky píše:No tak jak tak koukám tak mám všechny problémy co tu řešíte + netáhne a nemá výkon