http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... -3/6496578
MOD (Francis)
přesunuto z Pokec o BMW
kroutak ti zakonite spadne v nizskejch, ale bude to zavodak ve vysokejch (+cim mensi kroutak,tim vetsi spotreba, ale myslim ze to tak velkej rozdil nebude)castro píše:jestli to měřil na brzdě a má motor v kondici tak je možný že sériovej motor má o něco víc než tabulkových 193koní.... takže ten výkon si myslim určitě možnej je, ale to sání klidně mohlo přidat např. třeb
takže sání z M50B25 je k mání u mně kdyby někdo chtěl
me to vysvetlovat nemusis, ale obecne pro laiky to plati, chtel sem to jen nazorne ukazatHelldiver píše:Killca: ono M54 ma oproti M52B28 double vanos a variabilnu dlzku sania, takze zrovnavanie neni uplne na mieste.
s timhle uplne nemuzu souhlasit, co ja jsem zatim videl a slysel, tak 2,8 (jak e36(single vanos) tak e46(double vanos)) maj mit tabulkove 193koni a mivaj na brzdach prumerne 180koniHelldiver píše:Inac prakticky kazda M52B28 ma cez 200PS (casto aj 207-208) uz v serii (videl som ako predomnou na brzde zmerali asi 4 M52B28 po sebe ak by to niekoho zaujimalo), takze si vobec nemyslim ze je "skrtena", ako sa s oblubou vsade hovori, skrtena je akurat tak na papieri kvoli nemeckym poistovacim normam, v reali ma vykon uplne normalny vzhladom k svojej konstrukcii
no ja mam na brzde 174, FXova 323 e36 ma 184koni, verim ze ty vykony se daj namerit, i u tech 328 muzou byt dobre kouskyHelldiver píše:Vsetky 4 auta boli uplna seria (ak neratam blbu sisku u jedneho), nic neupravovane, konkretne napriklad bratova E39 528i mala 207,3ps, 160tkm so serviskou, vsetko povodne, kluden postnem graf ak neveris. Inac aj v dobovom teste hned ako vysiel model 328i (94') namerali 207 koni, mozem ti to najist dakde ak chces. 180PS M52B28 by musela byt zadreta, tolko maju na brzde M52B25.