Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vyfuk-od koho?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Addict

#21 Příspěvek od Addict »

JIP:Zajímavý,když už ho mám od nich na autě :lol: .
Bosal jak jsem psal už dřív bych si za ty peníze na auto nedal.
Jak už to asi vyplynulo,tak nakonec jsem zkusil výfuk od extravýfuk.cz než mi přijde už asi 2 měsíce objednaný Eisenmann.
Jen co bych tak řekl k extravýfuk.cz je to,že výfuky od nich jsou zpracováním opticky lepší,jak Bosal.
sefin

#22 Příspěvek od sefin »

Ahoj,

Koukam ze se tu nadava na BOSAL. Boze proc ja na tohle forum nesel hned kdyz sem si BMW koupil :(

Mam pul roku starej predni dil s katalyzatorem na E36 316i a lehce sem ho odrel kdyz sem najizdel k nam na zahradu(je to trosku z kopecka a jak jsem mel nalozene auto tak to sedlo a spodek lizl o travu a hlinu.. )

No ale jde o to ze se vykurvil tlumic a ted mi to rezonuje jak prase. A zacalo to delat bordel i pred zadnim tlumicem :-( (mechanik mi tvrdi ze se mohl rozbit katos a ten bordel z nej napadal do tech tlumicu)

Myslite ze mi uznaji reklamaci? Je tam viditelne videt ze je tam skrabanec pres tlumic a katalyzator. Na tlumici je to jeste malicko promackle.

Kupoval sem to nove za 18 litru a ted se mi to fakt nechce platit znova:-(
Pokud mi to neuznaj jak to mam vyresit abych do toho nenarval zas pres 10 litru? :cry: :cry: :cry:

Diky moc.
MadMaxII
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od MadMaxII »

Mam na E36ce od podzimu nerez ultersport za 3k a zatim poho, je maloucko hlucnejsi(zvenci) ale rada lidi rika ze to ma peknej zvuk a subjektivne bych rekl ze se zlepsili reakce(jde rychlejs za plynem a lepsi tah, samozrejme o maloucko)....

Kupoval jsem ho tady:

http://www.automedik.cz/tuning.html?mod ... id_model=9
sefin

#24 Příspěvek od sefin »

Hmm blby je ze je hlucnejsi.. tohle clovek muze dat jen na auto ktere aspon jede.. Dat to na moji 316i tak budu maximalne za blbce :lol: :lol: :lol:

A hlavne potrebuji poresit ten predni dil s katalyzatorem :cry: :cry:
Kami1

#25 Příspěvek od Kami1 »

o uspesnosti reklamace pochybuju, ale clovek nikdy nevi.
neni to spis jenom nekde netesny(nalomena tubka a tak..), nechci zpochybnovat mechanika, ale radsi bych to jeste overil
mimochodem neni lehce jako lehce
MadMaxII
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od MadMaxII »

sefin píše:Hmm blby je ze je hlucnejsi.. tohle clovek muze dat jen na auto ktere aspon jede.. Dat to na moji 316i tak budu maximalne za blbce :lol: :lol: :lol:

Mam taky 1.6ku a neresim, bydlim okr. Melnik jestli jsi nekde blizko muzu privezt ukazat na zivo, zas takova tragedie to neni deravej vejfuk je hlucnejsi. Jedni kluci z bawoklubu rikali ze to ma zvuk jak 2litr, libilo se. Pro me je dulezity ze za skoro penize hliniku(chteli za origo 1,8k) mam nerez a na vejfuk nesahnu x let. Mimochodem ze by mnoho aut stihalo to se rict neda, 95% predjizdim ja, ne oni.... :twisted:

sefin píše:A hlavne potrebuji poresit ten predni dil s katalyzatorem :cry: :cry:

Ja mel to samy, byl nacatej i katak tak mi to delali tady s tim ze jsem si ultersport privez, byli v poho za pruchodnejsi katak chteli 2,5k + prace:

http://www.azvyfuky.cz/
jarda

#27 Příspěvek od jarda »

včera jsem nasadil Polmostrow za asi tři tisíce. Zvuk je stejný jako origo co tam byl dosud, jen se mi nelíbí že je o něco užší koncovka.
Když jsem ho kupoval, četl jsem dost diskusí a tahle značka má cca stejné reference jako Bosal a výrazně nižší cenu.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
sefin

#28 Příspěvek od sefin »

Jako ten zadni dil by mi nedelal starost, ale jak mam poresit ten predni dil s katosem? To je ten co u Bosalu stoji okolo 18 tisic...

Co jsem cetl tak by asi bylo dobre tam dat univerzalni kovovy katos (mam auto s LPG). Ale jak mam poresit tlumic? Nejak jsem na netu nenasel kde koupit jen ten tlumic. Trubky by meli byt naprosto ok. (stare cca 3/4 roku).

Nekdo nejakou radu? :oops: :oops:
Odpovědět