Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

problem s volnobehom M 40

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
jurajisko

#1 Příspěvek od jurajisko »

takze poskladal som naspet cele rozvody setko poprikrucal a isiel nastartovat.chytil naprvy sup.lenze .otacky nad 1000 a sam si prida do 1500 a potom ubere na 1000 a dookolatakto.predtym ako som totie rozvody nasteloval to nerobilo.ked odpojim vahu tak otacky sa ustalia kolo 1300.co by to mohlo bit za chybu? baterka bola odpojena tak rozmyslam ci sa rj sama nenastavuje a nehlada si spravne nastavenia.ale to je len moj dohad.
Foldas

#2 Příspěvek od Foldas »

budeš mít díru v hadicích vzduchu
mequi

#3 Příspěvek od mequi »

Nebo když jsi rozdělával ten motor tak jsi nepatrně klepnul do potenciometru škrtící klapky. Zkontroluj ho myslím nastavení a uvidíš. Já měl stejný problém.
jurajisko

#4 Příspěvek od jurajisko »

takze bol som to prebehnut a cuduj sa svete motor zase ide tak jak predtym ziadne kolisanie otacok ziadne zdochynanie na neutrali.myslim ze si asik riadiaca znova nasla svoj rezim.preistotu som este dal nove sviecky tak dufam ze to vydrzi a nevrati sa to.
mequi

#5 Příspěvek od mequi »

Máš zázračné auto. Ani nepotřebuje servis. Spraví se samo. :lol:
Foldas

#6 Příspěvek od Foldas »

mequi píše:Nebo když jsi rozdělával ten motor tak jsi nepatrně klepnul do potenciometru škrtící klapky. Zkontroluj ho myslím nastavení a uvidíš. Já měl stejný problém.

m40 nemá potenciometr škrtící klapky ale spínač koncových poloh klapky
jurajisko

#7 Příspěvek od jurajisko »

mequi píše:Máš zázračné auto. Ani nepotřebuje servis. Spraví se samo. :lol:
tak zazracne nieje ale potesilo ma to je pravda:-) inak az tak super nejde ked vychladlo uplne a nastartoval som tak nedrzalo volnobehmalo tendenciu skapat tak som ho trosku musel podrzat ale po dvesto mestroch naporiadku setko zase si pekne drzalo svoj volnobeh.tak neviem teraz ci je tam neco vadne pri uplne studenom motore.daky snimac alebo co?
Pitrsh

#8 Příspěvek od Pitrsh »

stejny problem jsem taky mel vycistil jsem vahu a vse vpohode to kamos mel veci smulu musel vymenit vahu
mequi

#9 Příspěvek od mequi »

Foldas píše:
mequi píše:Nebo když jsi rozdělával ten motor tak jsi nepatrně klepnul do potenciometru škrtící klapky. Zkontroluj ho myslím nastavení a uvidíš. Já měl stejný problém.

m40 nemá potenciometr škrtící klapky ale spínač koncových poloh klapky
Jo jasně. Myslel jsem ten spínač. :oops: :oops:
Odpovědět