Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36,chcipnul za jizdy a uz nenastartoval-VYŘEŠENO

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
zrob

#21 Příspěvek od zrob »

capri píše:ještě testni jestli cvakne relatko pokud jo tak je to jasny

Cvaka, to vim tutově..
Co jsem si nasel schema elektro, tak bych mel mit relatka a pojistky jen v motorovem prostoru, tak doufam,že nejsou jěště nekde nejaky schovany :D

Ale podle schema by to nemelo byt nikde jinde.
capri
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od capri »

pokud máš evropskou verzi auta tak by měli bejt jen v motorovym prostoru mam pocit že US verze měli relatka ještě někde jinde ale to nevim jistě a jestli rele cvaka tak je to jasny :) jinak ještě jedna věc zkus změřit jestli na ty kontakty konektoru co připojuješ do čepadla jde při zapnutí klíčku 12V pak už jen zbejva vyměnit čerpadlo :)
zrob

#23 Příspěvek od zrob »

capri píše:pokud máš evropskou verzi auta tak by měli bejt jen v motorovym prostoru mam pocit že US verze měli relatka ještě někde jinde ale to nevim jistě a jestli rele cvaka tak je to jasny :) jinak ještě jedna věc zkus změřit jestli na ty kontakty konektoru co připojuješ do čepadla jde při zapnutí klíčku 12V pak už jen zbejva vyměnit čerpadlo :)

Je to EU:-), mno vidis to ,sakra to me nenapadlo ty konektory jestli tam jde proud...dík
jurajisko

#24 Příspěvek od jurajisko »

stalo sa mi neco podobne na mojej E36 316 rv 1992. idem idem a zhas.a natocit anik bohovy.cerpadlo som si odskusal tak ze som odmontoval prepadovu hadicku benzinu vytiahol rele cerpadla a drotom prepojil kontakty.cerpadlo tlacilo benzin tak jak ma takze pumpa vporiadku.zalezitost odskusania 3minuty?ja som mal nakonec zadretu vacku :-) dufam ze tvoj problem to nebude
zrob

#25 Příspěvek od zrob »

jurajisko píše:stalo sa mi neco podobne na mojej E36 316 rv 1992. idem idem a zhas.a natocit anik bohovy.cerpadlo som si odskusal tak ze som odmontoval prepadovu hadicku benzinu vytiahol rele cerpadla a drotom prepojil kontakty.cerpadlo tlacilo benzin tak jak ma takze pumpa vporiadku.zalezitost odskusania 3minuty?ja som mal nakonec zadretu vacku :-) dufam ze tvoj problem to nebude

do*rdele, to snad ne, doufam že tohle to teda nebude....a to pri toceni motoru nevydávalo žadné zvuky, jako nejaky přiření, klepani, nic?Normalne a hladce točil?

Když me táta tahnul, tak jsem to jednou zkusil vzit na kvalt, a prislo mi proste že tam nejde benzin....
jurajisko

#26 Příspěvek od jurajisko »

preeesne tak.tocit tocil jak blazon a anik skrt.
Johnys

#27 Příspěvek od Johnys »

mě odešlo čerpadlo na motorce, uplně stejný příznaky :) jel jsem po dalnici 240 v levým a předjížděl několik aut a najednou mi to zdechlo, sem se malem posral nez jsem se vubec dostal do pravyho pruhu :D na dalnici to vubec neni prdel když neco odejde při předjíždění...
zrob

#28 Příspěvek od zrob »

Johnys píše:mě odešlo čerpadlo na motorce, uplně stejný příznaky :) jel jsem po dalnici 240 v levým a předjížděl několik aut a najednou mi to zdechlo, sem se malem posral nez jsem se vubec dostal do pravyho pruhu :D na dalnici to vubec neni prdel když neco odejde při předjíždění...

Ty krávo, to bych si asi striknul do textilu kdyby mi to pri predjizdeni chciplo :-)))
zrob

#29 Příspěvek od zrob »

Tak kucí, VYREŠENO, dnes rano jsem to odtahl do servisu a odpoledne mi volali, hodili to na diagnostiku, proměřili všechno a bylo v háji palivové čerpadlo.

Stojí mě to 6500,-

Takže souhrn událostí:
Jedu po dálnici a ve 120km/h mi to najednou chciplo, bez předem jakýkoliv škubnutí, náznaku či čeho koliv jiného.A už nenastartoval.
Proměřeny a zkontrolovány relátka a pojistky, čerpadlo nevydávalo žádny zvuk.

Snad jsem někomu trošku napoveděl.

Chci poděkovat VŠEM kdo se zučastnili na toto temá za postřehy a rady.
DĚKUJU.
Johnys

#30 Příspěvek od Johnys »

Však tu lidi psali, že to bude nejspíš čerpadlem :) logicky když nefunguje, tak nevydává zvuky :))
zrob

#31 Příspěvek od zrob »

Johnys píše:Však tu lidi psali, že to bude nejspíš čerpadlem :) logicky když nefunguje, tak nevydává zvuky :))

:D to je sce fakt, ale taky to mohlo byt relé, nebo špatné konektroy u čerpadla atd atd :-)
mccobol

#32 Příspěvek od mccobol »

chci se zeptat mam Problem když se tu Piše at vyzkouším zapojit čerpadlo na přímo napojím a vrčí pak zkusím přez spinačku a hučí po chvilce mi přestane hučet a motor chcipce a pak zapnu kliček a nic a nejaky relátka mi tam cvakají když zapnu kliček takže nwm co stým poraďte dekuju moc
Odpovědět