1) Mám teď v kombíku obyč hadrový manuální interiér bez nastavitelné bederky s vyhříváním vepředu.
Je možné jej vyměnit za cokoliv jiného (nejlépe samo sport kůže v elektrice) aniž by bylo třeba nějakých dodatečných úprav? Konkrétně jde asi hlavně o elektrické ovládání. Je na to v autě příprava - elektrika? Další věc je jestli se mi takový interiér podaří vůbec sehnat

2) Hrozně mi chybí harman kardon a s tím základním chrastítkem se nějak nemůžu sžít. Toto bude ale tipuju o dost složitější. Sehnat tapece s dírou pro repro je samozřejmost. Hlavní ale je sehnat HK přímo na toura? Coupe mělo woofer pod platem, které kombi nemá, takže je asi jinde (v bočním tapeci v kufru jako byl v e39?). Logicky bych usuzoval, že repro ve dveřích bude stejné, pouze výšky ve dveřích budou jiné u coupe. Woofer bude jiný, protože v coupe je v platu, zesilovač by měl být stejny?
Díval jsem se, že komplet repro se dá sehnat relativně za pár korun, ale problém asi budou kabely, které předpokládám natažené nejsou a bude je třeba doplnit po celém autě... má s tím někdo zkušenosti?
Díky za každou radu.