Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nenastartuje, podivne chovani auta

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tomulinek

#1 Příspěvek od Tomulinek »

Zdravim BMW klub...pochopitelne je tu hodne prispevku ohledne nenastartovani, ale v me situaci je to doprovazeno jeste par znaky divneho chovani. Jedna se o bmw e36 318 IS... problem zacal tim, ze jsem normalne nastartoval, ale otacky vzdy zustali viset podle toho, jak jsem pridal plyn, takze vzdycky, kdyz jsem zaradil rychlost, tam mezi zarazeni sly otacky dost nahoru...stal jsem na svetlech a auto samo tocilo 3 tisice otacek, tak jsem motor zhasl a uz jsem ho nenastartoval. Starter tocil, ale auto proste nechtelo naskocit. Dnes jsem ho tedy roztlacil. Bmw se chovalo v jizde opet normalne, tak jsem zkusil opet zhasnout motor a v zapeti nastartovat, ale bohuzel se vyskytnul opet problem, ze auto toci, ale proste nechytne :-( ... zadam Vas tedy o nazor, ci radu, jak odstranit zavadu, predem dekuji!
fizzer

#2 Příspěvek od fizzer »

tipnul bych si masivní přisávání falešnýho luftu...

začni kontrolou sacího traktu... koleno, hadice apod
Tomulinek

#3 Příspěvek od Tomulinek »

Davalo by to i celkem smysl, nebot lehke problemy s otackami nastaly, kdyz jsem daval misto sportovniho vzduchoveho filtru originalni vzduchovy filtr...to ale naopak zase kolisaly otacky smerem dolu a auto se melo tendenci za studena dusit. Slysel jsem i nazor, ze za to muze palivova pumpa...
petelin

#4 Příspěvek od petelin »

jestli to je pumpa, tak to zjistíš snadno.. u palivoveho filtru odpoj hadičku do nějaké nádobky a otoč klíčem do zapnutí přístrojovky..
čepradlo ti musí vstříknout benzin, pokud ne tak je to jasný ;)
Odpovědět