Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E90 (2005 ) parkovačka angel eyes nesvítí.
Pokud vím, tak se u E90 světlo vyndavat nemusí. K žárovce se dostaneš po sundání vnitřního plastu z blatníku. Tady je DIY s obrázky:
http://www.e90post.com/forums/showthrea ... Angel+Eyes
http://www.e90post.com/forums/showthrea ... Angel+Eyes
Nechci zakládat nové téma tak využiji tohle.
Na mé e90 přestali svítit kroužky u řidičovy strany. Myslel jsem že praskla žárovka, ale pak zase sami od sebe začali svítit tak jsem to neřešil. Dneska dojedu do práce a BC hlásí chybu kouknu a kroužky zase nesvítí. Tak nevím jestli mám kupovat novou žárovku, nebo hledat chybu jinde když to občas svítí a občas ne. Nesetkal se s tím někdo?
díky za rady
edit: Tak teď jsem si ještě všiml že na té samé straně mi občas problikává xenon. Světla jsou origo verze před fc.
Na mé e90 přestali svítit kroužky u řidičovy strany. Myslel jsem že praskla žárovka, ale pak zase sami od sebe začali svítit tak jsem to neřešil. Dneska dojedu do práce a BC hlásí chybu kouknu a kroužky zase nesvítí. Tak nevím jestli mám kupovat novou žárovku, nebo hledat chybu jinde když to občas svítí a občas ne. Nesetkal se s tím někdo?
díky za rady

edit: Tak teď jsem si ještě všiml že na té samé straně mi občas problikává xenon. Světla jsou origo verze před fc.
-
Pokud ti problikává xenon vadná xenonová výbojka (pokud není tedy prasklé světlo a není vyplavený modul xenonu, a ta parkovačka myslím žárovka pro kroužky se demontuje půlka jakoby plastového nadkolí a uvnitř je pod světlem jakoby další plastová krabička kterou musíš odcvaknout šroubovákem zvrchu azespoda a tím se dostaneš k žárovce, pokud ti někdy svítí a někdy ne tak vyměnit ( pak je přišroubována dvěma šrouby potřebuješ torx ted nevím zda 15 nebo trx 20 je vadná žárovka kroužků asi se občas ještě se chytne asi vlákno žárovky,ale určitě je na výměnu.Bohužel tyto žárovky v koužkách dlouho nevydrží a často se mění!