Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 18" kola
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě tohle škrtat musí určitě pokud ten podvozek neni ultra tvrdej... muj názor je ale že by to chtělo jiný, míň "děravý" kola, takhle jak tam je vidět ten malej kotouč to vypadá dost vtipně. A zadní nárazník koukám by to chtělo taky vyřešit
. (ale neber to zle, pokud se ti to líbí, je to na tobě)

-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
E36 offroad ? Takhle to vypadá, když se cpou obří kola na seriový podvozek. Ale běž to projet, třeba si to sedne a nebo škrtat nebude.. Spíš mě zajímá fotka předního kola, to už je moc ven, ne?
To jsem viděl týpka co si dal ET kola z 5er a ve předu mu trčelo jak jak teréňáku. Liboval si, že finančně ušetřil..
To jsem viděl týpka co si dal ET kola z 5er a ve předu mu trčelo jak jak teréňáku. Liboval si, že finančně ušetřil..

Tady pred casem jsem zkousel 19 ky 235/35 tusim na origo podvozku...ale uz to nebylo pekny

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
-
- Klubové ID: 2606
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
podle mě cena a širší límce
nicméně na e36 jsem měl neorigo kola, 18ky ET pod 30 (pneu si nevzpomenu)...a sem tam to škrtlo vzadu o lemy, říkal jsem si ok...ale jen do té doby, než jsem kouknul na gumy a zjistil, jakej jsem byl kretén, že jsem s tím vůbec jezdil, okamžitě šly dolů, nahodit zimáky o měsíc dřív a kupoval jsem origo 17ky a pohoda...
na to člověk asi musí přijít sám:)

nicméně na e36 jsem měl neorigo kola, 18ky ET pod 30 (pneu si nevzpomenu)...a sem tam to škrtlo vzadu o lemy, říkal jsem si ok...ale jen do té doby, než jsem kouknul na gumy a zjistil, jakej jsem byl kretén, že jsem s tím vůbec jezdil, okamžitě šly dolů, nahodit zimáky o měsíc dřív a kupoval jsem origo 17ky a pohoda...

na to člověk asi musí přijít sám:)