jen si delejte srandu kdybych vedel ze se tak pekne pobavíte tak vam sem dam tech fotek vííc treba jak mam pouliční lampu vrazenou v motorovém prostoru
pánové, začalo mu vrnet servo kdyz tocim volantem asi servopumpa pridrena že? ja dneska pretesnil sechny hadice a trubky a porád píská.. Dotaz je v tom jestli jsou serva na kazdymodel jinaci treba z benzina nebo z naftaka? asi jo ze?
mrkni sem http://www.realoem.com/bmw/index.do zde si najdi díl z daného auta a rv a porovnej čísla, jinak jestli si pamatuju dobře nafta má jiné než benzín a pak i r4vs r6
fabledwarrior píše:Nejak mi vypadlo, jak se jmenuje, myslim, ze je z Cesky Lipy a jezdi v cerveny e34 525tds touring a tedka si upravuje stribrnou e39 525tds touring:D
Je ale zajimave, jak se vsichni o tdsa staraj a stejne jim praskaj hlavy odchazej turba a cerpadla a pak potkam takovyho clovicka, kterej na to se*e a tdsa fungujou:D
Jasný žádný šetření, čím víc to budou lidi šetřit tím víc práce budu mít já. Teď už toho tady po lípě jezdí s mechanikou víc
Tak jsem si včera přivezl taky svoje tdsko Zatím jsem udělal olej a filtr, v pondělí egr off, kat off a možná i evry kdo ví btw. Nevíte o někom kdo by mi nastavil rozvody a předvstřik čerpadla jkladno a okolí?
ani nie, zalezi co od toho chces, ak to budes mat cez tlacitko tak to zabere viac casu, ale ak to ma byt trvale, je tam len uzke pasmo kedy ten motor bude pracovat kludne, niekde je hrana kedy pri pusteni plynu zacne triast, a po 2s prestane, tak to je tvoj stop, a mozno este aj tak uberes, lebo niekedy je to otravne.