Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
318 tds podtlak
cus,mam takovej dotaz,,menil jsem motor,vse funguje jak ma ale prijde mi ze tonema vykon,do nejakyho kopce vubec,to ma i cip,docetl jsem se ze to muze byt spatne napojeny hadicky od tech podtlaku nebo co,neco jsem nafotil,mrknete a poradte jestli je to dobre napojeny nebo cim by to mohlo byt,co mam zkusit.motor brble pekne,nikde nic necvaka ani nemlati.dekuju
dival jsem se na obrazky na netu a podle me to maj z toho cilindru kovovyho napojeny na ten vrchni vyvod a ze spodniho to vede kamsi dozadu,ja to mam z toho cilindru do toho spodniho a ten co vede zezadu asi ze sani je zaslepenej sroubkem,tak nevim,co s tim?diky
dival jsem se na obrazky na netu a podle me to maj z toho cilindru kovovyho napojeny na ten vrchni vyvod a ze spodniho to vede kamsi dozadu,ja to mam z toho cilindru do toho spodniho a ten co vede zezadu asi ze sani je zaslepenej sroubkem,tak nevim,co s tim?diky
-
-
z toho sani jsem ju zapojil do te spodni na te kostce,vrchni jsem nechal prazdnou,hadicku z egr ventilu jsem zaslepil,filtr uz je objednany,dneska bude
,jeste jeden dotaz,mechanik me ulomil na dvou asi vstricich jednu tu vyvodku co z ni vede hadickaa(z kazdyho vedou 2) jsou propojeny nejak do sebe,musel je zaslepit a udelal vyvod jen z jedne pres spojku T do druhe,vadi to necemu?

-
-
-