Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E90: 7 logic ???
je to pravda, já když slyšel logic v 6er, tak jsem si říkal, že to hraje docela dobře na to, že to není logic.. v sedmičce je to o krok dál..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro 3er neni logic nejvysim a nejvyspelejsim systemem, za nim je stale BMW individual.
http://www.e46.bmwklub.cz/download/file.php?id=48552
http://www.e46.bmwklub.cz/download/file.php?id=48552
Můžu porovnávat:
E46 základ - hrůza
E46 H-K - větší basy, ale dostat z toho rozumný zvuk nešlo
E91 základ - taky děs (na zprávy v rádiu to stačí)
E91 L7 - mám teď v autě, je to poslouchatelné, i když na obyč Bose co jsem měl v Accordu to stejně nestačí, zní to trochu jako pod mokrým hadrem. Chybí tomu ta přesnost a ostrost, kterou dosáhne člověk pouze s kvalitním rádiem a sestavou repro s výhybkama. Takže celková cena takové úpravy základního audia nedosáhne ani BMW příplatku na L7
Bohužel nemám zkušenost s E91 a Individual
E46 základ - hrůza
E46 H-K - větší basy, ale dostat z toho rozumný zvuk nešlo
E91 základ - taky děs (na zprávy v rádiu to stačí)
E91 L7 - mám teď v autě, je to poslouchatelné, i když na obyč Bose co jsem měl v Accordu to stejně nestačí, zní to trochu jako pod mokrým hadrem. Chybí tomu ta přesnost a ostrost, kterou dosáhne člověk pouze s kvalitním rádiem a sestavou repro s výhybkama. Takže celková cena takové úpravy základního audia nedosáhne ani BMW příplatku na L7

Bohužel nemám zkušenost s E91 a Individual

Asi si udělám výlet abych se ujistil že i BMW umí hrát
Ale jinak - po chvilce užívání i to L7 hraje docela obstojně. Nejsem ten "basový" maniak, takže to že auto duní pro mě neznamená to že hraje. Asi mi nějak chybí větší možnosti v nastavení L7, ale v mírně upraveném základu je to docela poslouchatelné. I tak bych uvažoval na výměnou repro, takže pak budu řešit, co by se tam vlastně dalo strčit...

Ale jinak - po chvilce užívání i to L7 hraje docela obstojně. Nejsem ten "basový" maniak, takže to že auto duní pro mě neznamená to že hraje. Asi mi nějak chybí větší možnosti v nastavení L7, ale v mírně upraveném základu je to docela poslouchatelné. I tak bych uvažoval na výměnou repro, takže pak budu řešit, co by se tam vlastně dalo strčit...