Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW action 2002
V německu se koná 28.-30.6. jeden z největších tuning srazů BMW, je to lepší a vetší než BRNO by Bervid. Je to asi 60 km pod Berlínem Luckau. Akce se koná na letišti, takže bude o zábavu postaráno, např. best car, best HiFi, sprint 1/4 míle, miss, strip show and disco night atd., atd. Stále se tam něco děje a je na co koukat. Já tam pojedu, co na to e36 club members? Nechce se někdo připojit?
Originál zaslal Klakson
to já bych jel taky, ale 29.6 je velkej sraz v Hradci Králové tak mám dilema, no nevím , ještě uvidím, kdy by se asi tak vyjíždělo a od kud? na druhou stranu musím souhlasit s DaFem, akorát se člověk vrátí nasranej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Klaksone to zalezi na tom, jak se k tomu postavis.Podle toho budes taky nasranej.Rozhodne ale bude k videni vic nez v Hradci.
V HK uvidis porad stejny kary.Stridaj se uz od Brna.Myslim,ze Nemecko je lepsi.Dobre to zvaz.
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Paul-c
Tak to mame stejnej problem.Co vim ja, tak uz se hlasilo okolo 5 aut.Jediny z ceho mam strach jsou moje extremne tmavy folie na oknech. No necham se prekvapit, jestli soudruzi z NDR neco opomenou nebo ne.![]()
Nejsou problém, všechno je nafouknutý celníci dělaj problémy akorát, když přijedeš tuc tuc tuc na hranice, máš tmavý skla a když ho lehoučce pootevřeš, abys mu podal 5 cm škvírou pas a na celníka se vyvalí dým z právě típnutýho jointa :cigo:. To jsou pak hustý.

Když ale přijedeš připásanej, se stáhnutým vokýnkem, pas připravenej a otevřenej a 5 metrů před ním nasadíš standardní úsměv č. 5, no problem.

Originál zaslal Klakson
je to fakt, jak jseš hodnej a milej tak ti daj pokoj, taky to je docela náročný na finance 3000 vstup a benol, no a k tomu další pamlsky, blbý je že mám před dovolenou, no uvidíme, museli by jsme dát někde centrální z?uk a jet na jednou.Hodila by se anketa účasti, co ty na to Křižníku
![]()
![]()
![]()
![]()
hihi pedofil na ankety

uplne stejne muzes udelat anketu i ty (nebo kdokoli) staci jen zaskrtnout prislusne tlacitko pri psani prvniho prispevku (zakladani diskuse)

jinak dotaz : nepojede snad v kazdym aute jeden/dva lidi nee?
prece by byla hovadina platit benzin za 10 aut a za 20 lidi kdyz kazdy auto pobere 4kousky... tzn 5 aut

napr.

Originál zaslal Cokes
Nejsou problém, všechno je nafouknutý celníci dělaj problémy akorát, když přijedeš tuc tuc tuc na hranice, máš tmavý skla a když ho lehoučce pootevřeš, abys mu podal 5 cm škvírou pas a na celníka se vyvalí dým z právě típnutýho jointa :cigo:. To jsou pak hustý.
Když ale přijedeš připásanej, se stáhnutým vokýnkem, pas připravenej a otevřenej a 5 metrů před ním nasadíš standardní úsměv č. 5, no problem.![]()
Do tedka jsem to delal jak pises, dokonce jsem si sundaval i zlatej retizek a nikdy jsem nemel problem.Znamy me ted ale plasej.No nic, necham se prekvapit.Stejne tam musim pres prazdniny min. 3 krat.