mám takovej nápad, uspořádat někdy na jaře nebo začátkem léta sraz někde u nás na jihu čech. Nevím ještě kde ani kdy, ale zajímal by mne zájem. Proto malá anketka.
mám takovej nápad, uspořádat někdy na jaře nebo začátkem léta sraz někde u nás na jihu čech. Nevím ještě kde ani kdy, ale zajímal by mne zájem. Proto malá anketka.
Proč na jihu???:eek:
Musíš přijít s něčím konkrétnějším, a jestli to bude větší pecka než do teď zneužitý místa tak proč néééé, cóóó???:):D
Jo jižní čechy jsou fajn, ale spíš by to chtělo situovat někam kde se sdržuje víc lidí. Co takhle zkusit jednou tu MOravu. Např. sraz spojenej s nějakou akcí v Brně??
Jo,souhlas,mam tady kamose co delaj selata(predem nalozi a vyštimujou),takovy to logisticky vybaveni typu slivka,baby a pod by se taky sehnalo... Otazkou je misto a cas. Co treba az budou v sobotu jizdy pro verejnost na okruhu? Bejvaj tusim po velikonocich prvni...
No můj názor je takovej že bych ten srázek taky viděl někdy koncem jara kdy už bude pěkné počasí a spíše než Jižní Čechy bych to udělal někde u nás na Moravě a nebo ta přehrada Seč (v Čechách) taky neni špatný místo na srázek..Rozhodně si myslím že času zatím je dost takže se můžem domlouvat.. :bigok:
To Hanz a spol:) Já vím že jste tam už byli ale je to dobrý místo na sraz o tom neni přece sporu ne?..A příjde mě to i méně rušný než se někde potácet v Brně..Záleží opravdu jen na dohodě..Jinak pokud to chcete uspořádat tak že se pokaždý budeme srážet na jiným místě tak to pak jo..
P.S.: Definice ručni brzdy zní: Chytnu, zmáčknu a zatáhnu....
JJ to je to jedno významný mínus no:) ..Ale kdo zná náký dobrý místo stvořený na nějakej ten sraz kde by nebyl problém to najít a pak pro všechny dobře dostupné..???..
Originál zaslal Lion [B]No můj názor je takovej že bych ten srázek taky viděl někdy koncem jara kdy už bude pěkné počasí a spíše než Jižní Čechy bych to udělal někde u nás na Moravě a nebo ta přehrada Seč (v Čechách) taky neni špatný místo na srázek..Rozhodně si myslím že času zatím je dost takže se můžem domlouvat.. :bigok:
Nóóó tak na Seči už se nemůžem ukázat... Chtěli by po nás 4 litry za trávník...
to doroste onehda ozralej kamos-motorkar pred chatou moji ex udelal nadherny olympijsky kruhy.... docela se nam to libilo, teda vecer, rano uz min a pak jsem mel co vysvetlovat :help:
No tak už asi chápu že nechcete být na stejným místě dvakrát Vy to tam vždycky sprasíte a pak rychle pryč ..Za chvílu se budeme srážet jen v nákých podzemních garážích ne?:D:D..
No JFK by asi řekl: Jo holt někdo na trávníku a někdo na asfaltě....