Na benešov bych se vy....,raději uděláme nějakou parádní jízdu po ostravě,ale to nesmíme být tři.Tak uvidíme.Ja bavko nemám hotové,ale budu dělat všechno abych přijel v emku.
takze na ryby jedu dnes....tak kdyz se zitra vratim brzo a nebudu mit velkou kocovinu tak dofrcim.....ted jsem tri hodiny lestil auto, na interier uz nemam silu..... ....no kdyz se divam na oblohu tak to s tim pocasim nevipada nejak slibne.......od severu jsem tahnou mraky.....
na 70% dojedu...... (30% - bud mi bude blbe nebo zacnem tahat 14 kilove kapry a dvoumetrove sumce) kdyztak dohodnete nejakou tu spolecnou cestu na Mimon nebo na nejaky jiny sraz.......
Originál zaslal Bombarder na nedeli hlasi pro severni moravu max 18stupnu. snad to odpoledne nebude jeste horsi nez dopoledne..
V neděli může být jak chce. Stejně budu čumět jak Montoya nakope prdel křivohubě ve Francii. Sraz je v sobotu, takže na Mošnově mám objednaný počasí tak akorát. Ani horko, ani zima, a bez deště. Budu tam přesně v 16:00.
vim ze v nedeli muze byt jak chce, ale reagoval jsem na to odpoledni pocasi. kdyz ma byt v nedeli hnusne, tak jen tezko se bude v sobotu odpoledne vyjasnovat..
Přes Studénku směr na Příbor. Za křižovatkou na Bartošovice (rovně)200metrů další křižovatka doleva na Albrechtičky. Projedete Albrechtičkama, na kopci ve vesnici doleva a pak se držte po pravé straně až dojedete k takové té věži co je na ni koule co by zásobárna vody. Od té věže po úzké asfaltce asi půl kiláku a pak už to uvidíš po prave straně. Ta druhá fotka je z příjezdové cesty. Kdyby jste bloudili cinkněte na 602406248. Budu někde poblíž.
Sice se nad Ostravou udelal veliky mrak,ale snad to do 16:00 prejde...V nejhorsim se presunem do podzemek treba ke carefouru....Jdu umyt karu a vystrizlivet u toho (chlastam nonstop od stredy )