Tak ,je sice ještě týden čas,ale co říkáte na Special Regionál? Chystáme se z Bombarďákem ukázat a asi naposledy letos pokecat (dáli Bůh a vyjde počasí).Co vy na to zbytek Republiky? Skaut by se mohl konečně ofiko pochlubit svým raketoplánem Rudosh by mohl po dlouhé době provést statickou zkoušku pilířů na čerňáku atd...
M3maniac píše:Takže změna, asi pojedu sám takže kdyby někdo chtěl budu mít v emku dvě místenky volné
seš si jist, že přijedeš????????? minule si taky vyhrožoval
Kámo,pokud řeknu že přijedu tak přijedu a myslím,že se to stalo jednou že jsem nepřijel.Myslím že z důvodu že auto bylo u mechoše.Jinak mě regionál vyjde na 5k a tebe tak na 200,- kaček ????
M3maniac píše:Takže změna, asi pojedu sám takže kdyby někdo chtěl budu mít v emku dvě místenky volné
Jeste porad vaham nad mistem.... bude to Brno u hrbitova nebo ta Praha jak rikal ALP ?
Pokud Praha ... tak se rad pridam a svezu , pokud Brno prijedu z druhe strany sam ale svezenim bych rozhodne nepohrdl !
Jeste porad vaham nad mistem.... bude to Brno u hrbitova nebo ta Praha jak rikal ALP ? Pokud Praha ... tak se rad pridam a svezu , pokud Brno prijedu z druhe strany sam ale svezenim bych rozhodne nepohrdl !
Jako vždycky Praha,navíc bych byl rád kdyby někdo jel z moravy a? to vyjde finančně líp.Jako rád vozím lidi pro radost pokud to chcou a jsou fandové,ale nekradu.
Jeste porad vaham nad mistem.... bude to Brno u hrbitova nebo ta Praha jak rikal ALP ? Pokud Praha ... tak se rad pridam a svezu , pokud Brno prijedu z druhe strany sam ale svezenim bych rozhodne nepohrdl !
Jako vždycky Praha,navíc bych byl rád kdyby někdo jel z moravy a? to vyjde finančně líp.Jako rád vozím lidi pro radost pokud to chcou a jsou fandové,ale nekradu.
Jihlava... A pokud tedy muzu , rezervuju si jedno misto DIKY!
seš si jist, že přijedeš????????? minule si taky vyhrožoval
Kámo,pokud řeknu že přijedu tak přijedu a myslím,že se to stalo jednou že jsem nepřijel.Myslím že z důvodu že auto bylo u mechoše.Jinak mě regionál vyjde na 5k a tebe tak na 200,- kaček ????
neřešim na kolik to koho vyjde, a nebud vypruzenej, ja si jen rejpnul, žes minule taky sliboval , pokud doraziš bude to good, pokud ne, tak si zas zbytečně hrotil.
bnohužel ja se na černak dřiv jak v pul devaty nedostanu