Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

regional - 2.12.2004

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#61 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

LOPOLO píše:
Speedy píše:No Já na CCM nejedu, abych se pak vracel z5 na ZLičín, to se mi fakt nechce.
Takže to vypadá tak, že část bude čumět do zdi a případně budou sedět v té příšerné picošce na CCM a druhá parta si to bude užívat na ZLičíně :-)

regional bowling klubu? :-)

Myslíš bmwling klubu :lol:
Murfas

#62 Příspěvek od Murfas »

Protoze se mi nechce ani na Bowlink ani na kary ani na Zlicin tak tento regional vynechavam.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#63 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

stealth píše:Můj návrh je zcela ideální pro ty, co se chtějí projíždět, hmmm :wink:

Jj, Lukke jdi do toho!!! :lol:
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#64 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Murfas píše:Protoze se mi nechce ani na Bowlink ani na kary ani na Zlicin tak tento regional vynechavam.

Neznamena prece ze kdyz mame sraz na bowlingu tak musi kazdej povinne hrat, klidne muzes sedet a kecat stejne jako v ty hnusny picosce na cernaku... :)
N54 PWR
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#65 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Murfas píše:Protoze se mi nechce ani na Bowlink ani na kary ani na Zlicin tak tento regional vynechavam.

Hmm,to jsou teda "členové" klubu...

Hoši, hoši, když se vám někdo snaží vymyslet zábavu, místo kecání v blbé restauraci, tak najednou se většině nechce přijet na jiné místo, kde se dá taky kecat. Doufám, že přijedou aspoň Ti, kteří účast přislíbili, a? si ten REGIONÁL BMWKLUBu ČR pořádně užijeme.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Speedy píše:

Hoši, hoši, když se vám někdo snaží vymyslet zábavu, místo kecání v blbé restauraci, tak najednou se většině nechce přijet na jiné místo, kde se dá taky kecat. Doufám, že přijedou aspoň Ti, kteří účast přislíbili, a? si ten REGIONÁL BMWKLUBu ČR pořádně užijeme.

To vis jak uz to neni za bukem... :D Si vem kolik lidi snama jezdilo z ccm na kary, rekl bych tak max tretina.... Taky myslim ze tech nekolik co hlasovalo pro ccm a pak kary by na ty kary ani nejela...
N54 PWR
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#67 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Lukas H. píše:
Speedy píše:

To vis jak uz to neni za bukem... :D Si vem kolik lidi snama jezdilo z ccm na kary, rekl bych tak max tretina.... Taky myslim ze tech nekolik co hlasovalo pro ccm a pak kary by na ty kary ani nejela...

JJ, měl jsi tam dát jenom na CCM a hned by bylo jasno.
Já bych třeba i jel na čerňák, ale nebaví mě tam sedět v předražený picošce s dementní obsluhou. A jet tam jenom na kukačku a vracet se pak do RAdotína....Nevím, asi jsem divnej, ale jet za 1 den 6x přes Prahu, tak to sorry, na to nemám nervy.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#68 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Bowling je objednanej od 18,00 tak doufam ze tam tech zatim 12 lidi dorazi.... :wink:
N54 PWR
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od sumachr »

Lukas H. píše:Bowling je objednanej od 18,00 tak doufam ze tam tech zatim 12 lidi dorazi.... :wink:

:thumbsup:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#70 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Lukas H. píše:
Lukke píše:A nechcete udělat tentokrát sraz třeba ve čtyři a jet se někam projet? Víc aut najednou? Nebo zase jako suchaři sedět v hospodě?

Ty voe ty jses fakt na ty projizdky uplne ujetej... :lol: Kamo my si jdem zahrat bowling, zazavodit na motokarach a pokecat... Nevim jak ty ale ja se projizdim celej mesic... :D :D :D

přesně tak :D
stealth
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od stealth »

Lukas H. píše:Bowling je objednanej od 18,00 tak doufam ze tam tech zatim 12 lidi dorazi.... :wink:

Kolik drah, a na jak dlouho ?
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#72 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Takže změna plánu, na bowlingu je plno - bohužel :cry: Ale neplačte, zamluvili jsme pro vás, co dorazí, motorkáry a to tímto způsobem: Od 18:30 je zamluvený stůl přímo v Radotíně v kart-centru-možnost se najíst a napít. A motokáry jsou zamluvené od 19:30. Takže je dost času, aby dorazili i opozdilci a v klidu jsme (se) mohli pokecat. :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#73 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Aspoň ti co nechtěli takovou dálku na Zličín se teď nemůžou na nic vymlouvat! :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#74 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

JFK píše:Aspoň ti co nechtěli takovou dálku na Zličín se teď nemůžou na nic vymlouvat! :D

No jasne ted vlastne prijedou vsichni, krom tech dvou co hlasovali jen pro bowling... :lol:
N54 PWR
stealth
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od stealth »

Hele, ale mě před chvílí řekli, že na bowlingu maj 4 dráhy volný od 18 do 19 hod ... Tak nevim ! :lol:

ale podřídím se, pojedu teda rovnou na káry.
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od DC Výkonná rada »

gut, Radotín mi vyhovuje víc :)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od sumachr »

ok alespon muzu trenovat na zavody :twisted:
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od Slavisimo »

Tak co teda panove??? kam se teda jede???
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#79 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Slavisimo píše:Tak co teda panove??? kam se teda jede???

Radotin 18,30...
N54 PWR
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od Slavisimo »

Lukas H. píše:
Slavisimo píše:Tak co teda panove??? kam se teda jede???

Radotin 18,30...
diky :)
Odpovědět