Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Březůvky 2
darmon píše:chapu kam tim smerujes, neboj se zeptat narovinu ze s tim potrebujes poradit. Prijed do Prezuvek, proberem to nejdriv teoreticky abys vedel jak na to a kdyztak se slozime na bordel aby sis to vyzkousel i v praxi. Kazdej s tim jednou zacne a vek na to uz masLukas H. píše:LOPOLO píše:[quote="darmon"][quote="Lukas H."][quote="darmon"]mrdat stary baby do chlupaty prdele, jedu na voba dny.
Dost casto pouzivas slovo mrdat, delas to nebo vo tom jen kecas?
LOOOOOOOOOOOOOOL

Jj

On je rozdil mit srandu z nekoho a z neceho...

N54 PWR
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:a jeste bych moh navigovat jako minule a dojeli by jsme nekam az do olomouce a ja jak byl zhulenej tak sem to furt svadel na Jawaka kterej za to nemoh, chudak jeden
Chudák je jen ten, co se nemůže vysrat, voe

Ještě bych tě chtěl zažít jako zhulenýho řidiče, to by jsi dojel tak akorát do řiti

Jawak píše:darmon píše:a jeste bych moh navigovat jako minule a dojeli by jsme nekam az do olomouce a ja jak byl zhulenej tak sem to furt svadel na Jawaka kterej za to nemoh, chudak jeden
Ještě bych tě chtěl zažít jako zhulenýho řidiče, to by jsi dojel tak akorát do řiti
ja jezdim jako buh a neni to zridka..

no to zazit nechtej, jako minule kdyz jsem byl v nemecku jsem si pred cestou zahulil aby mi to lip utikalo precejen to je az na par kilaku po nemecku hodne moc po dalnici z prahy do hannoveru a bloudil jsem nekolik hodin v drazdanech a byl jsem uplne v pici a nedokazal z toho mesta odjet na spravnou stranuJawak píše:darmon píše:a jeste bych moh navigovat jako minule a dojeli by jsme nekam az do olomouce a ja jak byl zhulenej tak sem to furt svadel na Jawaka kterej za to nemoh, chudak jeden
-
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:no to zazit nechtej, jako minule kdyz jsem byl v nemecku jsem si pred cestou zahulil aby mi to lip utikalo precejen to je az na par kilaku po nemecku hodne moc po dalnici z prahy do hannoveru a bloudil jsem nekolik hodin v drazdanech a byl jsem uplne v pici a nedokazal z toho mesta odjet na spravnou stranu
a co to hulis za modely?

to je jednoduchy, prijed trochu spalit a uvidis jak se ti pojede domuLeni píše:darmon píše:no to zazit nechtej, jako minule kdyz jsem byl v nemecku jsem si pred cestou zahulil aby mi to lip utikalo precejen to je az na par kilaku po nemecku hodne moc po dalnici z prahy do hannoveru a bloudil jsem nekolik hodin v drazdanech a byl jsem uplne v pici a nedokazal z toho mesta odjet na spravnou stranu
a co to hulis za modely?me se vetsinou ridi v pohode az na to ze nekdy najednou zjistim ze jedu desne opatrne az temer stojim
-
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:to je jednoduchy, prijed trochu spalit a uvidis jak se ti pojede domuLeni píše:darmon píše:no to zazit nechtej, jako minule kdyz jsem byl v nemecku jsem si pred cestou zahulil aby mi to lip utikalo precejen to je az na par kilaku po nemecku hodne moc po dalnici z prahy do hannoveru a bloudil jsem nekolik hodin v drazdanech a byl jsem uplne v pici a nedokazal z toho mesta odjet na spravnou stranu
a co to hulis za modely?me se vetsinou ridi v pohode az na to ze nekdy najednou zjistim ze jedu desne opatrne az temer stojim
ok to beru

jel jsem firemnim pezotem takze jsem musel radit,Jawak píše:darmon píše:a byl jsem uplne v pici a nedokazal z toho mesta odjet na spravnou stranu
To si dokážu živě představit, jak tam bludí nějaká 32ka a točí se pořád na jednom místě

Leni píše:to je jednoduchy, prijed trochu spalit a uvidis jak se ti pojede domudarmon píše:Leni píše:[quote="darmon"]no to zazit nechtej, jako minule kdyz jsem byl v nemecku jsem si pred cestou zahulil aby mi to lip utikalo precejen to je az na par kilaku po nemecku hodne moc po dalnici z prahy do hannoveru a bloudil jsem nekolik hodin v drazdanech a byl jsem uplne v pici a nedokazal z toho mesta odjet na spravnou stranu
ok to beru

-
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:objizdel jsem drazdany a hledal unikovou cestu, fakt jsem se motal po takovejch vilovejch ctvrtich a ruznych prdelich a kazda cesta ven z mesta byla typu do naky posrany vesnice, rozhodne tim smerem to nevypadalo ze by bylo krizeni dalnic do berlina a lipska. Po trech hodinach v tomhle odpolednim provozu kde jeli lidi z prace bydlet do tech prdeli jsem videl pristavat letadla docela blizko a jel smerem k nim ze tam bude letiste a z nej cesta a cedule. Vsechny ostatni cedule totiz byly na naky bezvyznamny prdele, jo nemel jsem mapu, takze jsem nevedel kam jet, ani v ktery casti drazdan mam tu krizovatku ocekavat, nezap sem si roaming na telefonu tak jsem se nemoh ani nikomu dovolat o pomoc, a kdyz jsem se lamanou nemcinou doptal na cestu tak mi bylo receno ze jsem tak beznadejne daleko ze mne rekli zhruba cestu a v tech mistech at se doptam dal....holt tu pripravu jsem podcenil.
to zase muze rict malokdo ze ma objety cely drazdany