Takhle to vidim i ja.Speedy píše:http://www.marigold.cz/item/czechtek-2005-policie-zmlatila-nase-deti-nas-necha-tvrdnout-na-ucpane-dalnici-a-nam-je-to-jedno
naopak, vyslo to vyborne. A vejvar na tom nikdo delat nechce, to je jedna z podstat veci. (a nikdo jako hlavni organizator neni)Martyn píše:Tak to ty ses ten hlavni organizator?darmon píše:neco se ti na tom nezda ?Martinéz píše:![]()
![]()
Nejak vam to tenhle rok nevyslo... Skoda mohl byt na tom nekomercnim freeteknu docela vejvar, co?
Mno ja teda nevim ale nepripada mi ze to dopadlo nejak vyborne...darmon píše:naopak, vyslo to vyborne. A vejvar na tom nikdo delat nechce, to je jedna z podstat veci. (a nikdo jako hlavni organizator neni)Martyn píše:Tak to ty ses ten hlavni organizator?darmon píše: neco se ti na tom nezda ?Nejak vam to tenhle rok nevyslo... Skoda mohl byt na tom nekomercnim freeteknu docela vejvar, co?
no po strance teku to nevyslo, vydrzel cca 35hodin -Martyn píše:Mno ja teda nevim ale nepripada mi ze to dopadlo nejak vyborne...darmon píše:naopak, vyslo to vyborne. A vejvar na tom nikdo delat nechce, to je jedna z podstat veci. (a nikdo jako hlavni organizator neni)Martyn píše: Tak to ty ses ten hlavni organizator?Nejak vam to tenhle rok nevyslo... Skoda mohl byt na tom nekomercnim freeteknu docela vejvar, co?
Nekdo to organizovat musi, ne? Fakt do toho vubec nevidim a ani me to nejako nezajima, ale znam jednoho cloveka co si na minulych rocnikach rozjel stanky s vodou (samozrejme za raketu, uz nevim presne cislo ale myslim ze rikal neco o flasce za 80kc) a na tenhle rocnik se tesil jak malej kluk:)
zase provokuješ ?Bombarder píše:si taky myslim, ze to dopadlo vyborne. konecne nekdo tem spratkum ukazal, jak se maji chovat