M3maniac píše:nebo 1,8 ale velký srdce
![]()
Máš štěstí

M3maniac píše:nebo 1,8 ale velký srdce
![]()
No tak proč jsi mě nepředjelLOPOLO píše:George_D píše:M3maniac píše:nebo 1,8 ale velký srdce
![]()
Máš štěstíLOPOLA jsem zas tak na tom kopci nebrzdil
![]()
![]()
nebrzdil? :
![]()
![]()
No protoze nejsem uplnej bezmozek a nechtel sem zbytecne riskovat ...a tys mi v tom branil protoze kdyz sem se dostal na tvoji uroven tak si neuhnul ... spis naopak ( vlastne hned pred prvni zatackou ) ..George_D píše:No tak proč jsi mě nepředjelLOPOLO píše:George_D píše:
Máš štěstíLOPOLA jsem zas tak na tom kopci nebrzdil
![]()
![]()
nebrzdil? :
![]()
![]()
![]()
![]()
To je fuk, já myslel že mi to alespon trochu jelo, když jste jeli po 2 tak jsem skončil tak 300 m za tebou to máš pravdu ale jinak opravdu super, škoda že jsi neměl baterky do kameryLOPOLO píše:No protoze nejsem uplnej bezmozek a nechtel sem zbytecne riskovat ...a tys mi v tom branil protoze kdyz sem se dostal na tvoji uroven tak si neuhnul ... spis naopak ( vlastne hned pred prvni zatackou ) ..George_D píše:No tak proč jsi mě nepředjelLOPOLO píše:![]()
![]()
nebrzdil? :
![]()
![]()
![]()
![]()
Kdyby byla trat uzavrena a nebylo to v provozu tak by to bylo v pohode, protoze bych mel k dispozici jeste jeden pruh ale kdyz nekam v provozu nevidim tak tam prece nejedu, ne? Asi nemam tak velky srdce![]()
... Kdyz jsme se pak vymenili tak sem te po dvou zatackach nevidel
... nebo si vazne myslis ze ti to jede jako me?
LOPOLO sorry, ale mi se fakt moc chtelo..LOPOLO píše:Tech zastavek bylo moc .. proste spanilka ktera trvala 3 hodiny a z toho se 1,5 hodiny stalo. Byla proste hrozne kratka ale vynahradili sme si to na kopci kde auto dostalo co protoM3maniac píše:No ke spanilé jízdě.....LOPOLO píše:spanilka stala za ..... ale bylo to super!vyborny bylo ze ve finale tam zustalo 2x vic lidi z Prahy nez z moravy
já osobně bych klidně jel jízdu třeba 100km nebo taky klidně víc,ale nechápu proč třeba některým lidem vadila zastávka na zámku v Hradci n/Moravicí
šlo o to vyšlapat pár kroků a udělat docela supr fotky aut v serpentínách z tý vyhlídky....kde jste chtěli jet? když X lidí neumělo s toho lesa vyjet jeden za druhým za náma na tu benzínku? myslím že v tom lese jel každý rychlostí max.10-15km/h...s té benzinky jsme chtěli jet ještě do opavy a jinou stranou zpět do kempu,ale na tu benzinku už dorazila sotva polovina aut a z toho polovina jela hned domů!(musím domů k vůli psovi...atd)
Pak taky nechápu že někteří lidé nechápou jak se má jet v koloně...když ve zpětném vidím na dlouhé rovince mezi auty klidně mezeru 200m,proč? Ale mě se to vše líbilo,myslím že jsme si s Bombardérem zajezdili až až,hlavně RACE z Petrovou M5 byla COOL !!! Takže díky všem za účast a snad zase příště...
.. Jinak to bylo uplne super!!!!
taky jsem si to říkal když jsem jel domů, jestli to za to stojí sebou brát váhy které stojí 48 000,- bez DPH aby mi to lítalo v kufru, když jsou náchylný na otřesy, a za ty prachy - za dvě kila... Těch vah tady moc není, má je pár motorsport. teamů a nikomu je nepujčujou, max ti zváží auto ze známosti na závodech, ale za litr... prostě si těch vah ceněj a vědí že jim případnou poruchu nikdo nezaplatí... to vážení na srazu mi nezaplatilo ani ty nájezdy které se museli nechat vyrobit... takže buď v kliduMartinéz píše:
..kdyz uz jsem u tech dvou kil, zamyslel sem se cestou zpet, co vlastne na tom vazeni aut stalo tolik jako den jidla a spani?![]()
![]()