Jezis tak kazdymu se libi neco jinyho...tak proc to tady rozebirate...je to snad jeho vec co na tom aute ma ne?kritizovat dokaze kazdej...Tak reknu ze se mi to nelibi a tim to hasne...a nemusim to dal resit...Me se to celkem libi...Tot muj nazor
DVori píše:Jezis tak kazdymu se libi neco jinyho...tak proc to tady rozebirate...je to snad jeho vec co na tom aute ma ne?kritizovat dokaze kazdej...Tak reknu ze se mi to nelibi a tim to hasne...a nemusim to dal resit...Me se to celkem libi...Tot muj nazor
PROC PROC?! jen tak aby sme ho nasrali )))
tak se do toho neplet na tvuj nazor taky neni nikdo zvedavej! a nestav se tady proti sdruzeni laskave? Je ti to jasny?!
Jak to Psával M3maniac 1000 lidí, 1000 chutí.... když to děláš do konce se vším jak má bejt věřím že to bude v pohodě...hlavně že je spokojenej majitel...taky mě to pár lídí hatí..ale důležité že já jsem spokojen
Pavel píše:Jak to Psával M3maniac 1000 lidí, 1000 chutí.... když to děláš do konce se vším jak má bejt věřím že to bude v pohodě...hlavně že je spokojenej majitel...taky mě to pár lídí hatí..ale důležité že já jsem spokojen
Pavel píše:Jak to Psával M3maniac 1000 lidí, 1000 chutí.... když to děláš do konce se vším jak má bejt věřím že to bude v pohodě...hlavně že je spokojenej majitel...taky mě to pár lídí hatí..ale důležité že já jsem spokojen
alp píše:Dovolil bych se vratit k tematu ... jestli to moc nevadi )))
Bude to na tom stejnym letisti jako vzdycky ? (tam to letistatko u dalnice s obrovsky dlouhou zonou pro brzdeni po sprintech ?) mate tam domluvenej nejakej placek pro brambory ?, abych tam treba nehledal neco co nebude ))
ne, letos to bude na 13 ranveji, kde pristavaji letadla z njujorku.... kvuli akci je presmerovali do prahy....
jinak plac pro BMW bude asi uz tradicne v klubove Vyskovske zakladne (KOJAL)
Cau lidi tak jeste jednou pripominka, ze 29 dubna je ve Vyskove na letisti tuning sraz a tim vznikl tento navrh: zejmena Olomoucaci a okoli - sraz by byl u Carrefouru pred devatou hodinou ranni a odjezd po dalnici neco po devate zalezi jak by sme se sesli a hlavne v jakem poctu.Odjezd ze srazu by zalezel na kazdem z vas.Jde nam hlavne o prijez nekolika vozu znacky BMW najednou.