srle píše:to je skoda, to je skoda - video se nevyvedlo
budeme to muset zopaknout a natocit lepe
hlavne tu zpatecni jizdu..
Tu zopákneme až tady bude v pátek Gumball 3000..a gumballeři až uvidí jak pěkně nám to jede půjdou zahodit klíčky od Ferrárek, Lamb a Astonů a pojedou radši vlakem
Viktor523i píše: Tu zopákneme až tady bude v pátek Gumball 3000..a gumballeři až uvidí jak pěkně nám to jede půjdou zahodit klíčky od Ferrárek, Lamb a Astonů a pojedou radši vlakem
no hele, to musim nejak vymyslet! v patek jedu smer krkonse za nejakyma povinostma, ale docela bych chtel videt ty kary po ceste.
v kolik asi tak mohli projizdet prahou?
Viktor523i píše: Tu zopákneme až tady bude v pátek Gumball 3000..a gumballeři až uvidí jak pěkně nám to jede půjdou zahodit klíčky od Ferrárek, Lamb a Astonů a pojedou radši vlakem
no hele, to musim nejak vymyslet! v patek jedu smer krkonse za nejakyma povinostma, ale docela bych chtel videt ty kary po ceste. v kolik asi tak mohli projizdet prahou?
Na tuning foru jsem vyčetl že mají být okolo 11. na Slovenskejch hranicích, takže bych to viděl že by v Praze mohli být okolo 13. hod nebo lehce po, dýl jim asi cesta Bratislava Praha trvat nebude...Vidím to tak že na ně nejspíš počkám před Prahou na D1 a pokusím se jet s nima Prahou a pak dál směrem Mimoň
Jj presne to jsem rikal v sobotu taky kdyz to kolem nas projelo:o) ale zase nam bylo divny kdo by daval na rencka svetla z fabky, takovy z blata do louze trosku:) ale asi to pojede..
xboy píše:Mám video, ale nevim kam ho uložit. Má 20MB
Pokud to chces hodit verejne pak to nahod na Edisk.cz a je to.
Pokud neverejne, zabal do RARu s heslem a opet na edisk nebo adresu z Edisku nam nahod do SZ.