Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
///MORDSESSION 2007 - uzávěrka a souhrnné informace
-
- Kontaktovat uživatele:
Klakson píše::? přestaňte psát ty přízpěvky nebo nic v práci neudělám, já ty dvě noci do pátku snad nepřežiju
Vyprdni se na práci.......
Já jsme kvůli ///Mordu odmítnul služebku (no spíš týdenní free na plážích s dvěma jednáníma u zákazníka) do Tuniska, odsunul jsem služebku do Francie.....a o práci, kterou bych měl udělat, to se ani nebavím...... hold si budou muset všichni počkat......přece se kvůli práci nepos.ru.....a nepojedu na ///MORD

mkalous píše:Klakson píše::? přestaňte psát ty přízpěvky nebo nic v práci neudělám, já ty dvě noci do pátku snad nepřežiju
Vyprdni se na práci.......
Já jsme kvůli ///Mordu odmítnul služebku (no spíš týdenní free na plážích s dvěma jednáníma u zákazníka) do Tuniska, odsunul jsem služebku do Francie.....a o práci, kterou bych měl udělat, to se ani nebavím...... hold si budou muset všichni počkat......přece se kvůli práci nepos.ru.....a nepojedu na ///MORD
To je správná řeč!!!Práce počká,ale Mord ne!

-
- Kontaktovat uživatele:
Heh, já mám dnes v práci inspekci na mobilizační dokumentaci apod. sračky. Tak jsem nechal štosy papírů na stole a jsem na telefonu.. Musel jsem dnes vzít volno abych vyměnil termostat. Nakonec jsem zjistil, že termostat je dobrej, jen ho tam nějakej impotent dal obráceně (!!!)
Teď mám dle návodu čekat 10 hodin na zaschnutí těsnícího tmelu (ta oranž. pasta), nacož čas nemám, tak to prubnu po šesti hodinách. Jestli to vylítne, tak mně jebne a scháním dvě místa z Prahy
a morfium 

Teď mám dle návodu čekat 10 hodin na zaschnutí těsnícího tmelu (ta oranž. pasta), nacož čas nemám, tak to prubnu po šesti hodinách. Jestli to vylítne, tak mně jebne a scháním dvě místa z Prahy