Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
MORDSESSION 2007 - o akci
Leni, keby si nahodou mala naladu sa na to pozriet este raz, mam to zvecnene na videjku sice na fotaku,ale zvuk to zachytilo dost dobreLeni píše:Paradni akcicka... diky moc Rizkovi a vsem organizatorum, bylo to super!!!![]()
I kdyz to tak mozna nevypadalo tak z hlavni vyhry mam obrovskou radost, ale zpivani pred lidma je moje nocni mura![]()
![]()
Ach jo to je ostuda

to bych dal Andreo, .. schovej to .. pouziju to do mordvideaFish_ píše:Leni, keby si nahodou mala naladu sa na to pozriet este raz, mam to zvecnene na videjku sice na fotaku,ale zvuk to zachytilo dost dobreLeni píše:Paradni akcicka... diky moc Rizkovi a vsem organizatorum, bylo to super!!!![]()
I kdyz to tak mozna nevypadalo tak z hlavni vyhry mam obrovskou radost, ale zpivani pred lidma je moje nocni mura![]()
![]()
Ach jo to je ostuda.
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To by se mělo zveřejnit..Fish_ píše:Leni, keby si nahodou mala naladu sa na to pozriet este raz, mam to zvecnene na videjku sice na fotaku,ale zvuk to zachytilo dost dobreLeni píše:Paradni akcicka... diky moc Rizkovi a vsem organizatorum, bylo to super!!!![]()
![]()
Ach jo to je ostuda.

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
- Kontaktovat uživatele:
Né mělo ale MUSÍ!!!matal píše:To by se mělo zveřejnit..Fish_ píše:Leni, keby si nahodou mala naladu sa na to pozriet este raz, mam to zvecnene na videjku sice na fotaku,ale zvuk to zachytilo dost dobreLeni píše:Paradni akcicka... diky moc Rizkovi a vsem organizatorum, bylo to super!!!![]()
![]()
Ach jo to je ostuda.
![]()
Nevím kde jsi vyčetl slovo hnusné....jen jsem napsal svůj názor,slušně poděkoval za vaši práci a snahu (organizátorů)a napsal super akce tak nevím proč tady ty tvé řádky....GeorgosAc píše:No... k jidlu.. opravdu se potvrdilo 100 lidi 100chuti.....
kazdopadne bych poprosil at jsou vsichni obektivni a obzvlaste Rene , jak jsi psal , ze parky byly hnusne ( mel jsem je take a po prvnim kousnuti jsem je odevzdal ) , ze napr. VITKOV ktery jsi organizoval tak to ,,jidlo,, co bylo tam byl pro me opravdu HNUS ! ale drzel jsem hubu , nebot jsem cenil snahu tebe ze jsi zaridil sraz v campu a ne jidlo , ktere tam bylo !!!
a to nemluvim o spani.... ale nechci nikdy nikoho spinit , jen chci aby se kazdy dival obektivne na vec , ze proste se posraly parky napr. ale za to nemuzeme nikdo.. jen tenm kdo je varil....
pro me osobne svet na parkach z pylin nestoji .......
Sele nejim od mala a jehne ktere jsem mel mi chutnalo.......
naopak svickova byla pro me naprosto famoznim pochutnanim......

tady tato věta se tě tak dotkla?

Taky dík organizátorům za snahu a všem za účast ,myslím že byla velmi slušná.Až na sele na rožni a dietní párky ( byly snad s pilin ) super akce.
no proto ze jsem te slysel mluvit o jidle....... a na tom aby jste tam byli spokojeni mi zalezelo a resil jsem to s majitelem to si bud jisty......M3maniac píše:No já to právě vůbec neřešilGeorgosAc píše:Rene ja bych to neresil![]()
a diky za podekovani a uzij si dovolenou... taky se tesim az vypadnuto jsi začal Ty
a taky díky snad ten aeroplan nespadne
vypadnout už potřebuju,bo mi už jebe...dneska benal natankovat do dieslu nebyl problém
PEZZ