Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
11.10. 2007 BMW Anglels Velvary
George_D píše:Modestyna píše:George_D - sorry u Tebe nevim![]()
Já jsem ze severu od Roudnice nad LabemA na srazy jezdim, protože mě to baví, ani ne auta, ale lidi, prostě pokecat vypustit pobavit se a zmizet, to kde to je mi je naprosto fuk, když nechtěj za malej džus 50 kč
no jasně, ale pak tě začne honit mlsná nebo nedej bože hlad a pětikilo v luftu

George_D píše:pavouk píše:Jinak jsem sprovoznil světelný panel - až to uvidíš tak se posereš
No v provozu byl, chtělo to jen trošku času si to ošahat, a co svítí už víc a jezdí písmenka pomaleji??? Už se těším až to uvidimDobrá kravinka
Jo jezdí to úplně pomalu a září jak brzdové světlo

Ale bez návodu bych na to nepřišel

Akorát nevím, kdy se uvidíme

-
- Kontaktovat uživatele:
George_D: Ja jen rekla ze je v osum sraz Kladno klub, ne ze tam musime, takze jaky caviky??
pavouk: joo tak to me mrzi, ze se Ti za mnou nechce, opravdu je tady sraz, tak me napadlo ze byste treba chteli videt, kdyz uz tady budete..Ja ale chtela jsem videt Vas, myslela jsem ze bude fajn mit kamose s BME na rady a tak, ale jak rekli nestoji jim za to jezdit do Kladna, takze se na to fakt vykaslu, beztak to nikoho nezajima.
Omlouvam se za to co pisu, ale malinko me to vsechno radilo.
pavouk: joo tak to me mrzi, ze se Ti za mnou nechce, opravdu je tady sraz, tak me napadlo ze byste treba chteli videt, kdyz uz tady budete..Ja ale chtela jsem videt Vas, myslela jsem ze bude fajn mit kamose s BME na rady a tak, ale jak rekli nestoji jim za to jezdit do Kladna, takze se na to fakt vykaslu, beztak to nikoho nezajima.
angel_1 píše:George_D: Ja jen rekla ze je v osum sraz Kladno klub, ne ze tam musime, takze jaky caviky??
nemusíme přece pořád my za Tebou kam si usmyslíš přece.... o to tu nejde... ale přijeď ty do Prahy.... beztak nás je většina odtud. pak se to někdy třeba může střídat, ale jen kvůli Tobě do Kladna třeba od nás z Proseka je dost na prd.
angel_1 píše:George_D: Ja jen rekla ze je v osum sraz Kladno klub, ne ze tam musime, takze jaky caviky??
My tě nechtěli ranit jen jsme alergický na nepovedené srazíky

A pravdou je - že je nesmysl ,aby 10 lidí jelo za jedním tak daleko

Rád tě uvidím ,ale chce to líp vymyslet

-
- Kontaktovat uživatele:
pavouk píše:My tě nechtěli ranit jen jsme alergický na nepovedené srazíky
A pravdou je - že je nesmysl ,aby 10 lidí jelo za jedním tak daleko![]()
Joo to mas pravdu, jsem jedina s Kladna a asi je blbost aby se za mnou lidi sjizdeli, jeste me napadlo ze se budu stehovat v listopadu bliz k Praze a co treba udelat vikend u me, budu mit 3+1, takze by se tam par lidi veslo .. no az to bude aktualni reknu:-) Jinak to co jsi napsal chapu, rekla jsem to blbe, nejela bych za nima, kdyby jsme tam nechteli, jinak trebas k Tobe to mam blizko, takze se muzu stavit na kus reci vicemene kdykoli, kdyz budu mit povoz:-)
-
- Kontaktovat uživatele:
angel: ber to trochu s rezervou... přes prahu taky jezdíme 30km. Ale to jsou regionalni ofiko srazíky takže je tam víc lidí. Vždyť neni problem udělat něco třeba v ruzyni. To je pro všechny takový přijatelný...
moc to hrotíte
já se třeba klidně přijedu podívat na místní tuners meeting, vždyť legrace není nikdy dost a je to něco jiného, než jen bmw... to že už tam příště třeba nepojedu (protože si to dokážu představit) je věc jiná, ale alespoň to zkusím
je to zkušenost 

moc to hrotíte

já se třeba klidně přijedu podívat na místní tuners meeting, vždyť legrace není nikdy dost a je to něco jiného, než jen bmw... to že už tam příště třeba nepojedu (protože si to dokážu představit) je věc jiná, ale alespoň to zkusím

-
- Kontaktovat uživatele:
castro píše:angel: ber to trochu s rezervou... přes prahu taky jezdíme 30km. Ale to jsou regionalni ofiko srazíky takže je tam víc lidí. Vždyť neni problem udělat něco třeba v ruzyni. To je pro všechny takový přijatelný...![]()
moc to hrotíte
já se třeba klidně přijedu podívat na místní tuners meeting, vždyť legrace není nikdy dost a je to něco jiného, než jen bmw... to že už tam příště třeba nepojedu (protože si to dokážu představit) je věc jiná, ale alespoň to zkusímje to zkušenost
Tak jsem to myslela nejak, proste kdyz budete chtit tak tam zaject, kdyz ne tak ne, kdyz jsem tam byla jednou za kamoskou s BMW, tak vsichni ho okukovali, jsem si prisla jak v rychle a zbesile jak prijede na ten zavod a vsichni na nej koukaj ono kdyz se sejde 40 "tuneru" tak je to sranda, je fajt ze autem jsem tam byla jen jednou, ale zase je porad nekde mimo..jinak jak jsem uz psala budu se stehovat bliz k Praze asi 4km od ruzyne, takze nejak pak naplanuju patek - sobota, mohlo by to byt good:-)
No a jinak pocitam stim ze bychdorazila na ten cernak, aleee musel by asi pro me nekdo nekam fakt tam netrefim:-(
angel_1 píše:pavouk píše:My tě nechtěli ranit jen jsme alergický na nepovedené srazíky
Joo to mas pravdu, jsem jedina s Kladna a asi je blbost aby se za mnou lidi sjizdeli, jeste me napadlo ze se budu stehovat v listopadu bliz k Praze a co treba udelat vikend u me, budu mit 3+1, takze by se tam par lidi veslo .. no az to bude aktualni reknu:-) Jinak to co jsi napsal chapu, rekla jsem to blbe, nejela bych za nima, kdyby jsme tam nechteli, jinak trebas k Tobe to mam blizko, takze se muzu stavit na kus reci vicemene kdykoli, kdyz budu mit povoz:-)
No tak to je super

-
- Kontaktovat uživatele:
pavouk píše:angel_1 píše:pavouk píše:My tě nechtěli ranit jen jsme alergický na nepovedené srazíky
No tak to je superKam se stěhuješ
Stehuju se do stredokluk, takova mala dira u letiste..
Jinak jsem se mela stehovat do Roudnice, ale nechtelo se mi dojizdet 65km do prace

pavouk píše:Modestyna píše:a co se někdy domluvit a jít třeba na bowling, squash (nevim jak se to píše, snad jsem se trefila), plavat nebo tak...
prostě nějakej pohyb.... takhle z nás za chvíli budou kuličky
Jsem proMě to vysedávání po hospodách bez pohybu také nic moc neříká
Máš nápad
A odkud jsi
no z Prahy... odkud asi, když to tu tak hájim

no nevim.... třeba Galerie Butovice na Praze 5 má celkem levný dráhy na bowling. Trpí totiž nedostatkem lidí, takže zlevňujou. Můžem to domluvit, není problém

ale pití s sebou do baťůžku.... 0,2l coca coly cca 35 Kč

angel_1 píše:pavouk píše:angel_1 píše:[quote="pavouk"]My tě nechtěli ranit jen jsme alergický na nepovedené srazíky
No tak to je superKam se stěhuješ
Stehuju se do stredokluk, takova mala dira u letiste..
Jinak jsem se mela stehovat do Roudnice, ale nechtelo se mi dojizdet 65km do prace

To je pěkná díra