Uz zase ? Na jak dlouho ?thomaswilliams píše:já už se můžu párovat i mimo...paní byla odejitááá
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pokec ke Strahovským srazům I.
-
- Klubové ID: 1832
- Kontaktovat uživatele:
Jooo Killcaku to mas asi pravdu, ale tak ja se snim nebojim.....jo a kde ze bydli ta Monca??Randaal píše:Killca píše:ja nemusim, on se zabije sam pri svym stylu jizdy a briliantrot mu bude k hounickuangel_1 píše: Te killca jednou stejne zabije![]()
![]()
thomaswilliams: mno jen se ukaz

-
- Klubové ID: 750
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 750
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1498
- Kontaktovat uživatele:
Za ten litránek nemůžeš...stáli na tom mostě...a já pospíchal dom,myslel jsem že dávaj Simpsny...a oni stejně dneska nejdou...Ale kolu jsem nerozlil a cesta tam byla jenom za 12,4l/100km....zpět to bylo krapek horší...:8angel_1 píše:helee tak jak jsem rikala ze diky me usetris, kdyz budes jezdit normalne(narazka na colu) tak dneska jsi diky me utratil pekny prachy i za pokutu, omlouvam seJeena píše:Angel:Tak jsem to měl dom za 1.000,-neměly chlupáči na Barandově pochopení pro můj styl předjíždění...
-
- Kontaktovat uživatele:
jenomJeena píše:Za ten litránek nemůžeš...stáli na tom mostě...a já pospíchal dom,myslel jsem že dávaj Simpsny...a oni stejně dneska nejdou...Ale kolu jsem nerozlil a cesta tam byla jenom za 12,4l/100km....zpět to bylo krapek horší...:8angel_1 píše:helee tak jak jsem rikala ze diky me usetris, kdyz budes jezdit normalne(narazka na colu) tak dneska jsi diky me utratil pekny prachy i za pokutu, omlouvam seJeena píše:Angel:Tak jsem to měl dom za 1.000,-neměly chlupáči na Barandově pochopení pro můj styl předjíždění...

-
- Kontaktovat uživatele:
Počkej já jsem džejna...teda podle Killči a Randaala...ale jestli to je ženská...tak to tam budem v duble vydání...Dee1032 píše:Já se na srazu neobjevim jelikož mám nastarosti svoje miminko a to nesmí do auta....Bylo mi to zakázáno! Poškrábal by sedačky! Takže žádný pokračování beverlyhils nebude! Ale deejna se objeví....![]()
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
a to bylo tam jak jsme je videli kdyz jsme jeli ke me, nebo kde?? Jinak asi cumeli kdyz jsi rekl kolik a kde??Jeena píše:To Peeta : To já měl dneska když jsem jel rychlostní vložku KLD-PRG...celou cestu to šlo,ale na sjezdu na Barrandov,jsem je nějak přehlídnul...když mě stavěli,tak jsem se akorát zmohl...tak za kolik(Kč) a kolik(km)
-
- Kontaktovat uživatele:
jsem rád že jsi mi v tom udělal pořádek...jsem se lekl že by jsme tam byli dvě s takhle luxusním jménem(já za něj děkuju Killčovy)Randaal píše:Jeena: jenže ty jsi Džejna a Dee je Deejna(dejna)
fízlové jsou hajzli, nemaj pochopení pro pořádný motory![]()
![]()
snad bude v neděli hezky, jinak tam přijedu jen já a misi_ceale to se nikdy nestalo, aby bylo mín, než 5 aut