angel_1 píše:HElee![]()
budou nekde nejaky fotky??
sekce Fotky a videa z akci

George_D píše:TSuper byla obchuzka po ploše s Leni a Acčkem, kdy jsme se vtírali pod záminkou bodování do cizích stanů, kde náš naštěstí vždy někdo poznal a tak jsme se seznámili i s mnoha ostatními klubáky osobně. Musím uznat, že všude nás vcelku přijali a nejvíc u Wickermanů, díky, u mě jste vyhráli.
BOHHy píše:George_D píše:TSuper byla obchuzka po ploše s Leni a Acčkem, kdy jsme se vtírali pod záminkou bodování do cizích stanů, kde náš naštěstí vždy někdo poznal a tak jsme se seznámili i s mnoha ostatními klubáky osobně. Musím uznat, že všude nás vcelku přijali a nejvíc u Wickermanů, díky, u mě jste vyhráli.
No hele jake jsou vysledky bodování ?.. nám jste říkali za tu metaxu 7bodů
Jako to by se mělo taky ještě vyhlásit.
GeorgosAc píše:BOHHy píše:George_D píše:TSuper byla obchuzka po ploše s Leni a Acčkem, kdy jsme se vtírali pod záminkou bodování do cizích stanů, kde náš naštěstí vždy někdo poznal a tak jsme se seznámili i s mnoha ostatními klubáky osobně. Musím uznat, že všude nás vcelku přijali a nejvíc u Wickermanů, díky, u mě jste vyhráli.
No hele jake jsou vysledky bodování ?.. nám jste říkali za tu metaxu 7bodů
Jako to by se mělo taky ještě vyhlásit.
o cem pise GeorgeD , nevis ?![]()
Leni píše:beann píše:DOUFAM ZE TO LENI NEKDE NEVYLILA
Jenom zbyteček...byla jsem statečná, ale po lahvi vína, panaku metaxy a morganu už jsem to do sebe všechno nedostala
![]()
Ale taky se přidávám s poděkováním za milý přijetí a pohoštění![]()
100RM píše:sominek píše:hoši nevím co furt tak moc řešíte...
členství jsem si zaplatil...
No, uz si sa dostatocne zapsal ...
Ale bude ti odpusteno, pokial vsetkym dotknutym zaplatis na sraze panaka(tekuteho, nie prazskeho)