Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
V. Foko sraz Dětenice SRPEN 29.8. - 31.8.08
vim ze v tom mozna delam trochu bordel, ale kdyz bude pekne, spim ve stanu, jeste sem poradne nikdy nespal ve stanu a tesim se az to nekdy rozlozim, ale kdyby predpoved byla ovadska, tak me klidne muzes hodit k pette a randaalovi, hekani mi nevadi
protoze s castrem v pokoji to je o drzku hehe
ne, proste jak to vyjde, podle toho kolik bude lidi a jaky bude pocasi
dik

vlevo je matal
a vpravo Killca 

surfis píše:bretajun píše:na prní straně je rozdělení do pokojů,tak na to mrkněte,jinak to bohužel nejde udělat,díky za pochopení[/b]
Břéťo, jsem slepej?
tak tady to máš

http://uloz.to/682098/pokoje-na-motellu.xls
-
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel musím požádat také o změnu, mám průser jak Brno ve firmě a musím to řešit. Proto se zůčastním pouze z pátku na sobotu obědního
Ubytko v případě nouze klidně přenechám pokud mě necháte vysprchovat... V kombíku mi matrace udělá takovu službu, že pochybuji o lepším ležení...
Takže Břéťo, prosím vyškrtni mě ze sobotní noci a nedělního rána... Díky moc a omlouvám se...

Ubytko v případě nouze klidně přenechám pokud mě necháte vysprchovat... V kombíku mi matrace udělá takovu službu, že pochybuji o lepším ležení...

Takže Břéťo, prosím vyškrtni mě ze sobotní noci a nedělního rána... Díky moc a omlouvám se...
Panaque píše:Bohužel musím požádat také o změnu, mám průser jak Brno ve firmě a musím to řešit. Proto se zůčastním pouze z pátku na sobotu obědního![]()
Ubytko v případě nouze klidně přenechám pokud mě necháte vysprchovat... V kombíku mi matrace udělá takovu službu, že pochybuji o lepším ležení...![]()
co naděláme,zřídíme se pouze v pátek noo

-
- Kontaktovat uživatele:
100RM píše:Killca píše:100RM píše:Tak nakoniec dorazim Fabia 1,9 TDi vsechno f cervenym
vas vemu ne? aspon poznas red baron iso power
Musim v nedelu rano do Ostravy, takze musim jet sluzebakem ... ale diky za ponuku
Kua, 100RMe čo to má znamenať. Co sa vam stalo? Nesere Vas to roztrhnuť taku skvelu partiu?
Co sme to za spolok?

Fotas píše:100RM píše:Killca píše:[quote="100RM"]Tak nakoniec dorazim Fabia 1,9 TDi vsechno f cervenym
vas vemu ne? aspon poznas red baron iso power
Musim v nedelu rano do Ostravy, takze musim jet sluzebakem ... ale diky za ponuku
Kua, 100RMe čo to má znamenať. Co sa vam stalo? Nesere Vas to roztrhnuť taku skvelu partiu?
Co sme to za spolok?

Nejak nechapem o co ide... na zraz idem, budem do nedele do rana. Holt musim byt v nedelu o deviatej rano v Ostrave a s tym nic nenarobim. A to ze pojdem fabkou - auto som si z radosti a dobrej vole nenabural ... :-/
ve vlastním stanu s jídlem z Motelu 450,- na víkend,grilování u auta není problém ale udržovat pořádek,mám tě tedy napsat na spaní ve stanu a tvé místo na Motelu přenechat někomu jinému?Killca píše:ja se hlasim na spani ve stanu u auta, chci si uzit romantiku
takze odhadem me to vyjde nakolik, s jidlem, bez spani na posteli?a muze se tam grilovat? ze bychom rozjeli grill u auta