Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
V. Foko sraz Dětenice SRPEN 29.8. - 31.8.08
- Killca
- Klubové ID: 1648
vim ze v tom mozna delam trochu bordel, ale kdyz bude pekne, spim ve stanu, jeste sem poradne nikdy nespal ve stanu a tesim se az to nekdy rozlozim, ale kdyby predpoved byla ovadska, tak me klidne muzes hodit k pette a randaalovi, hekani mi nevadi
protoze s castrem v pokoji to je o drzku hehe
ne, proste jak to vyjde, podle toho kolik bude lidi a jaky bude pocasi
dik

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Klubové ID: 701
tak tady to mášsurfis píše:Břéťo, jsem slepej?bretajun píše:na prní straně je rozdělení do pokojů,tak na to mrkněte,jinak to bohužel nejde udělat,díky za pochopení[/b]

http://uloz.to/682098/pokoje-na-motellu.xls
-
- Klubové ID: 1062
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel musím požádat také o změnu, mám průser jak Brno ve firmě a musím to řešit. Proto se zůčastním pouze z pátku na sobotu obědního
Ubytko v případě nouze klidně přenechám pokud mě necháte vysprchovat... V kombíku mi matrace udělá takovu službu, že pochybuji o lepším ležení...
Takže Břéťo, prosím vyškrtni mě ze sobotní noci a nedělního rána... Díky moc a omlouvám se...

Ubytko v případě nouze klidně přenechám pokud mě necháte vysprchovat... V kombíku mi matrace udělá takovu službu, že pochybuji o lepším ležení...

Takže Břéťo, prosím vyškrtni mě ze sobotní noci a nedělního rána... Díky moc a omlouvám se...
-
co naděláme,zřídíme se pouze v pátek nooPanaque píše:Bohužel musím požádat také o změnu, mám průser jak Brno ve firmě a musím to řešit. Proto se zůčastním pouze z pátku na sobotu obědního![]()
Ubytko v případě nouze klidně přenechám pokud mě necháte vysprchovat... V kombíku mi matrace udělá takovu službu, že pochybuji o lepším ležení...![]()

-
- Klubové ID: 1115
- Kontaktovat uživatele:
Kua, 100RMe čo to má znamenať. Co sa vam stalo? Nesere Vas to roztrhnuť taku skvelu partiu?100RM píše:Musim v nedelu rano do Ostravy, takze musim jet sluzebakem ... ale diky za ponukuKillca píše:vas vemu ne? aspon poznas red baron iso power100RM píše:Tak nakoniec dorazim Fabia 1,9 TDi vsechno f cervenym
Co sme to za spolok?

Nejak nechapem o co ide... na zraz idem, budem do nedele do rana. Holt musim byt v nedelu o deviatej rano v Ostrave a s tym nic nenarobim. A to ze pojdem fabkou - auto som si z radosti a dobrej vole nenabural ... :-/Fotas píše:Kua, 100RMe čo to má znamenať. Co sa vam stalo? Nesere Vas to roztrhnuť taku skvelu partiu?100RM píše:Musim v nedelu rano do Ostravy, takze musim jet sluzebakem ... ale diky za ponukuKillca píše: vas vemu ne? aspon poznas red baron iso power
Co sme to za spolok?![]()
To je nazor DUO Fotas
-
ve vlastním stanu s jídlem z Motelu 450,- na víkend,grilování u auta není problém ale udržovat pořádek,mám tě tedy napsat na spaní ve stanu a tvé místo na Motelu přenechat někomu jinému?Killca píše:ja se hlasim na spani ve stanu u auta, chci si uzit romantiku
takze odhadem me to vyjde nakolik, s jidlem, bez spani na posteli?a muze se tam grilovat? ze bychom rozjeli grill u auta