No super, bych dojel Fabkou ,ale menší problém, mě tam nikdo nebude znát sem tady na klubu celkem čerstvej, jak na první regionál??? Btw: ty seš taky z Kohoutek já teď sice v Brně nebydlím ale máme tam byt, jestli znáš Stamicovu3 ty věžáky 13patrový
BMWPower píše:Tak to tak vypadá, že Campus je jasná volba. A kde to v těch bohunicích vůbec je??? Je to vedle nemocnice. Jako kdyby mezi pis. tunelem a nemocnicí???
No je to hned za Moravským zemským archivem (ta v noci červěně osvětlená budova) tady máš aji stránky na campus, když sjedeš úplně dolu tak tam máš mapky, podle toho se určitě hned zorientuješ http://www.campusbrno.cz/kde-nas-najdete
JJ. já si to hned myslel. jezdím tama každý den do hokny. Aspoň jsem si teď na 100% jistej. Díky.
BMWPower píše:JJ. já si to hned myslel. jezdím tama každý den do hokny. Aspoň jsem si teď na 100% jistej. Díky.
Koukám taky rodilej brňák
Ani moc ne...
Abych pravdu řekl tak sem se tam jen narodil bydlel tak do pěti let mýho věku, pak sme se přestěhovali na venkov , ale jezdím často do Brna nakupovat, když už nic jinýho takže kšefty mám očekovaný všechny Horší by bylo, kdybych měl hledat něco jinýho...
Tak sem odhlasoval Tesco, ale koukám že to je marný... Tož se tam taky zkusím objevit, u teho Campusa
pazda píše:to jsem zvedavej kde to tam budu hledat
Hledat to budem dva... červená budova vím kde je, ale nikdy sem nestudoval nájezd do garáží, pančto to mám zprd**e daleko Třeba se potkáme někde po cestě
Holly píše:Tak sem odhlasoval Tesco, ale koukám že to je marný... Tož se tam taky zkusím objevit, u teho Campusa
Hledat to budem dva... červená budova vím kde je, ale nikdy sem nestudoval nájezd do garáží, pančto to mám zprd**e daleko Třeba se potkáme někde po cestě
jo je to mozny.. taky vim kde to cca je
no hlavne co udelame s pizzou? do bavorsky je to trochu daleko
Holly píše:Tak sem odhlasoval Tesco, ale koukám že to je marný... Tož se tam taky zkusím objevit, u teho Campusa
jo je to mozny.. taky vim kde to cca je
no hlavne co udelame s pizzou? do bavorsky je to trochu daleko
No ne že by mi vadilo, dojet do Bohunic a pak jet zase do bavorský, kterou mám 5 min od baráku... Ale myslím že to tak nakonec dopadne Popřípadě nandem něco tam, místní by mohli vědět
sem vyfasoval stavbu v novym jicine u ostravy takze zrovna ve stredu tam mam abfahrt a ten den jet zpet a druhej zase tam se mi v tranzitovi vazne nechce
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MattyX píše:sem vyfasoval stavbu v novym jicine u ostravy takze zrovna ve stredu tam mam abfahrt a ten den jet zpet a druhej zase tam se mi v tranzitovi vazne nechce
Ajo tak to chápu, no ale to přijedu teda fakt jen na chvilku,ptže tam nikoho nebudu znát,a ještě k tomu bez Báwa... ,i když, jak nad tím přemejšlím tak to asi nemá ani smysl... holt ještě musím nějakej čas šetřit na splnění svýho snu v podobě bílo-modré vrtule ve znaku...