Chlape, ruku na srdce, co s ženskou na takový akci, která se koná jednou za rok, akorát se musíš brzdit a starat se o ní...Brody píše: Tak to mě rovnou smaž. Manželka by mě samotného nepustila,když vidí jak to tu chodí
![]()

Chlape, ruku na srdce, co s ženskou na takový akci, která se koná jednou za rok, akorát se musíš brzdit a starat se o ní...Brody píše: Tak to mě rovnou smaž. Manželka by mě samotného nepustila,když vidí jak to tu chodí
![]()
Je to tak, s otázkou alkoholu jsem se vyrovnal již před 7mi lety..George_D píše:Matalééééééééééééé řekni že nepiješ.
Matal přežívá jen na cigaretách, kávě a kachničce, po který i zatroubí
Tak když je to takmatal píše:Je to tak, s otázkou alkoholu jsem se vyrovnal již před 7mi lety..George_D píše:Matalééééééééééééé řekni že nepiješ.
Matal přežívá jen na cigaretách, kávě a kachničce, po který i zatroubí
Absolutly no alkohol..![]()
![]()
A vůbec mi to nevadí, na srazy jezdím téměř pravidelně, jen místo piva si dám kafé..
newím kolik toho Matal vypije na srazu ale u mě na dílně když jsme leštili jeho auto,tak za 5 hodin dal asi 3.75 l kafemichal09 píše:A kolik je tvůj rekord? Myslím kafí, když se chlastá...matal píše: A vůbec mi to nevadí, na srazy jezdím téměř pravidelně, jen místo piva si dám kafé..
matal umí žít.. a spát - viz http://www.youtube.com/watch?v=xLXTS0Y8H3oBrody píše:![]()
![]()
a spí ten člověk vůbec??
![]()
![]()