Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
rotpredam dily z M3 E36 3.0 FOTO
Lion píše:To Protan: Díky moc za doručení. Pak dám vědět jestli se povedlo vše zrepasovat.
Pro ostatní: Velice doporučuji, je to férový člověk.![]()
Ok.A koukal si ci mas tu malou rj?

tu este nejake foto
http://img199.imageshack.us/slideshow/w ... 70112f.jpg .
.
-
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel, nemůžu moc souhlasit. Ale to je tak všechno co s tím můžu a chci dělat. Biju se do hlavy, že jsme od něj koupil komplet všechny brzdy za cenu kterou řekl.Lion píše:Pro ostatní: Velice doporučuji, je to férový člověk.![]()
Do telefonu sliboval jak jsou všechny kotouče nové ani trochu jeté jen pár jízd a proto je cena navýšená. No jsem kokot, ani šupleru jsem si nevzal pač jsem zase věřil, že kdo by mi lhal, že... Zadní kotouče byly na oko jeté z jedné strany. OK stočili je. Jenže jsou stočené o 1.5mm pod minimum. Přední jsem radši neměřil. Tímto se pasuju na debila, pač si na takové věci fakt dávám pozor, jen teď jsem to bral flegmaticky. A vám gratuluju ke skvělému obchodu. Hlavně míň takových, jako vy......
EDIT:
Už spolu řešíme kompenzaci. Doufám že měl Lion pravdu:-)
-
- Klubové ID: 744
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Dival som sa na fotky na ten supersprint a podla mna mas od nich len stredovu cast a ten koncak je seria alebo nieco podobne. Kazdopadne so supersprintom to podla mna moc spolocneho nema. Mne slo hlavne o tu koncovu cast. Stred uz mam.
Inak cena noveho koncaku je aktualne 13500czk s DPH.
Alex.
Inak cena noveho koncaku je aktualne 13500czk s DPH.
Alex.