Prodam BMW E36 320i vano sna nd, je po bouracce vybava predni okna v el, 2zona, sibr v el., nevim zatim v jakem stavu chladice, ale voda v motoru je porad, volant 4 raminko s bagem, motor v chodu, akorat jsou zrejme ohnuta tahla na razeni, protoze jdou spatne radit rychlosti R,1,3,5...Predni okno OK,
Ostatni na zeptani, cenu dohodou...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E36 320i Vanos
Po dnesnim castecne rozebrani, jsem zachranil par veci: 4x angel eyes domaci vyroby, snadna montaz, obe cocky + 3 sklicka do svetel 2x tlumene a jedno dalkove, je tam 4 raminko s bagem, pekne neoloupane budiky, funkcni motor, 2 polohovej El. sibr funkcni mozno odzkouset, ridicovo sklicko do M3 zrcatka, ma ulamane packy, ale sklo OK, adaptery hlinikove original BMW na M3 zrcatka, sedacky s vyjizdecim podkolennim polstarkem, obe potrhane, kryt do kufru na baterku s ulozistem pro lekarnicku a klic na kola, 100% stav...
Vse ofoceno kdyby byl nekdo tak hodnej tak at me napise a ja mu poslu fotky, nejde me to vlozit, nevim z jakeho duvodu...Ceny smluvni dohodou!
Vse ofoceno kdyby byl nekdo tak hodnej tak at me napise a ja mu poslu fotky, nejde me to vlozit, nevim z jakeho duvodu...Ceny smluvni dohodou!
Měl bych zájem o 2 spínače k otevírání oken.tyhle co jsou nalevo a napravo do řadičky