Skladem mnoho orig BMW náhradních dílů na auta od 1997 nebo od e39 a e46 nahoru a to nový i použitý viz. inzerce z odkazu níže. Další díly po tel. 721359933
Raadii píše:Měl bys špičku pravýho předního podběhu na E39? A ten plastovej šroubovací kryt olejovýho filtru s tou velkou matkou na vrchu na E39 530d?
ten plast na olej filtr mám ale na motoru, nevyplatí se to z toho sundávat asi, myslím že to není drahý nový, a co se týče tý špičky podběhu tak pokud myslíš karoserii tak ano a pokud myslíš podběh jako plast tak ty nedělám, pár korun stojí nový
Jasný, dneska jsem si to zjistil a zítra kupuju novej, je to jen ten plast. Ale to víko stojí asi 600 nebo 700 a to se mi za kus plastu dávat moc nechce... Ale jasný, jestli se ti to nevyplatí sundavat, tak na to srát
Raadii píše:Jasný, dneska jsem si to zjistil a zítra kupuju novej, je to jen ten plast. Ale to víko stojí asi 600 nebo 700 a to se mi za kus plastu dávat moc nechce... Ale jasný, jestli se ti to nevyplatí sundavat, tak na to srát
nj, no ne že nevyplatí sundávat ale je to škoda, pak to na tom bude chybět až to budu prodávat, a když ti to nechám třeba za 300,- tak dáš navíc 150,- za poštovný a už to ztrácí smysl, tak jsem to myslel