Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 740i
Přesné typové označení vozidla: BMW 740i
Druh karoserie: Sedan
Rok výroby: 05/2001
Objem válců: 4398
Výkon: 210kW
Druh paliva: Benzín
Barva: Tmavá šedá
Počet najetých kilometrů 190000km
Stav vozidla: Very good
Platnost STK: 08/2012
Cena: Dohodou
Popis výbavy: Klasika na 7er (podle předchozího majitele prý poslední E 38 prodaná jako nová z autosalonu v Čr ale neověřeno)
Popis provedených oprav: Základní
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: Rozsypaný čaj (ale půjde do opravy)
Kontakt: 004206088852230
Foto:
Druh karoserie: Sedan
Rok výroby: 05/2001
Objem válců: 4398
Výkon: 210kW
Druh paliva: Benzín
Barva: Tmavá šedá
Počet najetých kilometrů 190000km
Stav vozidla: Very good
Platnost STK: 08/2012
Cena: Dohodou
Popis výbavy: Klasika na 7er (podle předchozího majitele prý poslední E 38 prodaná jako nová z autosalonu v Čr ale neověřeno)
Popis provedených oprav: Základní
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: Rozsypaný čaj (ale půjde do opravy)
Kontakt: 004206088852230
Foto:
- Přílohy
-
- m_DSC_0489 (1).jpg (47.56 KiB) Zobrazeno 3718 x
-
- m_DSC_0487 (1).jpg (56.36 KiB) Zobrazeno 3718 x
-
- m_DSC_0241 (1).jpg (72.22 KiB) Zobrazeno 3718 x
-
- m_DSC_0239 (1).jpg (54.54 KiB) Zobrazeno 3718 x
-
- m_DSC_0237 (1).jpg (61.99 KiB) Zobrazeno 3718 x
-
- m_DSC_0234 (1).jpg (65.37 KiB) Zobrazeno 3718 x
-
- m_DSC_0233 (1).jpg (83.78 KiB) Zobrazeno 3718 x
-
- m_DSC_0230 (1).jpg (66.75 KiB) Zobrazeno 3718 x
-
- m_DSC_0228 (1).jpg (68.96 KiB) Zobrazeno 3718 x
-
- m_DSC_0227 (1).jpg (45.52 KiB) Zobrazeno 3718 x
Levrone píše:Dobré ráno. Ohlas na BMW 740i je FULL cenu Vám všem sdělím později. Nezlobte se.
Ty si sen člověče, přijdeš mi jak rozmražený vekslák z devadesátých let. Kdybys napsal rovnou, že chceš 120, tak se zájem hodně zredukuje. Navíc když Ti volám, řekneš, že to snad ani prodat nechceš a na prohlídku nemáš čas. Já zájem měl, ale tys ho zabil

hodně trpělivosti přeju lidem, co s Tebou budou jednat

Co čekat od člověka co ani neumí napsat svůj telefon, tohle je jen rýpnutí, ale vážně. Začínám být na prodávající aut v ČR alergický. Naškudlil jsem si na auto a už několik měsíců jen zbůhdarma platím za telefon a k ničemu to nevede.Každý se chová jako by prodával poklad a přitom leckdy ani nevědí kolik to má válců a jakou barvu, ale to sem nepatří takže to klidně smažte. Jen jsem nas...anej.
Tlustoch píše:Levrone píše:Dobré ráno. Ohlas na BMW 740i je FULL cenu Vám všem sdělím později. Nezlobte se.
Ty si sen člověče, přijdeš mi jak rozmražený vekslák z devadesátých let. Kdybys napsal rovnou, že chceš 120, tak se zájem hodně zredukuje. Navíc když Ti volám, řekneš, že to snad ani prodat nechceš a na prohlídku nemáš čas. Já zájem měl, ale tys ho zabil![]()
hodně trpělivosti přeju lidem, co s Tebou budou jednat

xaler píše:Co čekat od člověka co ani neumí napsat svůj telefon, tohle je jen rýpnutí, ale vážně. Začínám být na prodávající aut v ČR alergický. Naškudlil jsem si na auto a už několik měsíců jen zbůhdarma platím za telefon a k ničemu to nevede.Každý se chová jako by prodával poklad a přitom leckdy ani nevědí kolik to má válců a jakou barvu, ale to sem nepatří takže to klidně smažte. Jen jsem nas...anej.
No ale já to myslel věcně. Když ví, že to auto je vcajku, tak má nastřelit cenu 150, nebo třeba 200, to je fuk. A né ho tady sám opěvovat v každém příspěvku a nechat lidi si myslet, že se třeba dá koupit za 80, to je jasné, že pak je zájem "FULL" a jedná se tak o normální "veksláctví" s kupujícíma.

Já bych za něj dal i těch 120, pokud by bylo podle mých představ. Ale z dvouminutového telefonátu s prodejcem, jsem úplně rozbitý, měl jsem za to že takové jednání je minulost

Když si ho pane chcete nechat, nepodávejte inzerát, když ho chcete prodat, uveďte cenu (mimochodem je to tady pravidlo)
To si vezmi když volám do zahraničí, seženu si člověka s příslušným jazykem, zaplatím a zaplatím za telefon a na druhém konci drátu se s tebou baví nějakej slizskej had, který ani neví jestli prodat a když jo tak neví za kolik a ať nabídnu. To je fakt na facku. Já už ani nereaguji na inzeráty kde není uvedená cena a nebo specialita bazos.cz kde rádi z nějakého důvodu píšou cena v textu, už to ani nerozklikávám, je to ztráta času. Šetřím peníze jak blbec abych mohl jezdit autem na které nemám a stejně jezdím popelnicí protože většina prodejců jsou zloději...