Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 540iA E39

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
demong60

#21 Příspěvek od demong60 »

já se na to chtěl ject podívat za cenu jakou máš napsanou, a zrušil si to... stejně si ale pořád myslim že toho auta bude prostě škoda
VB
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od VB »

Já zase dostal včera odpověd že teď je to o něco dražší ale už jsem se nedozvěděl za kolik je.
Freddy

#23 Příspěvek od Freddy »

Psal jsem email ale asi ti tedy neprisel.cena 125.ci 115 bez alu.ano zrusil jsem to z duvodu co jsem psal ze znamy prodal m5 co jsem od nej chtel koupit proto byla cena jen sto.jinak bych za tu cenu neprodaval.
Freddy

#24 Příspěvek od Freddy »

klidne muzete tedy psat pm na dily za tyden zacnu rozebirat.
loyd-krismas

#25 Příspěvek od loyd-krismas »

Trochu tě nechápu, máš tady asi nějaký zájemce na cenu cca 100tis., tak proč jim to nenecháš? Když někdo projeví zájem tak zvedneš cenu, trochu divný ne? Hlavně máš prachy hned na ruku, jestli si myslíš, že auto rozebereš a na nový rok už nebudeš mít co prodávat a 120tis. v kapse, tak upozorňuju, že budeš zklamaný.
Freddy

#26 Příspěvek od Freddy »

Ozval se bohuzel jen jeden vaznejsi zajemce,jinak ostatni jen pisou a ani nezavolaji.
brb
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od brb »

Nevim jestli jsi to auto inzeroval nekde jinde nebo uz driv, ale cekat ze ho prodas za 14 dni po podani inzeratu je :lol: Zvlast takove auto jak mas ty. Takze chce to vydrzet...
Freddy

#28 Příspěvek od Freddy »

Nee mel jsem to i na jinych strankach
xaler

#29 Příspěvek od xaler »

nevím jestli je to OT ale já prodávám díly z auta (ne BMW) už dva roky a ještě jich mám plnou garáž. Budeš zklamaný abys se dostal s dílama na kilo tak budeš mít doma bordel hodně dlouho. Já bych to typoval na planý řeči a nebo hloupost.
brko

#30 Příspěvek od brko »

Freddy píše:Nee mel jsem to i na jinych strankach

NEE to je skoda rozobrat to my teda racej daj na tie splatky ako som chcel..... a mas.. to garantovane ze penize ti kazdy mesiac v cas dorazia ako to rozobrat na dieli a cakat ci niekto nieco kupy.. a dam ti zato aj 120 000k
c4mel

#31 Příspěvek od c4mel »

no tak když už chceš něco splácet tak si vem půlčku tam taky splácíš
brko

#32 Příspěvek od brko »

c4mel píše:no tak když už chceš něco splácet tak si vem půlčku tam taky splácíš

lenze ked si vemu pozicku tak zoberiem 120 000k dajme tomu a zaplatim 180 000k teda aspon unas na slovensku...a uz som sa pytat bol a neschvalili my to... takze tak...
Freddy

#33 Příspěvek od Freddy »

Sorry ale nikdo ti auto na splatky asi neda v dnesni dobe.a pokud ti to bylo zamitnuto tak bud toho mas uz hodne ci muzes byt v registru.netusim jak jsi na tom financne.nebo mas nizky vek.
brko

#34 Příspěvek od brko »

Freddy píše:Sorry ale nikdo ti auto na splatky asi neda v dnesni dobe.a pokud ti to bylo zamitnuto tak bud toho mas uz hodne ci muzes byt v registru.netusim jak jsi na tom financne.nebo mas nizky vek.

No momentalne nemam dobu neurcitu... v praci... asi proto a kaslu nato mas pravdu to je natazko sa dohodnut na splatkach a veci okolo toho tak skori predaj prajem...ale urcite by som to nerozoberal... ale tvoja vec
Freddy

#35 Příspěvek od Freddy »

Take se mi do toho moc nechce ale nikdo nic nenabizi ani vymenou.
VB
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od VB »

Trochu se vložím do tématu splácení, sám jsem koupil jednou auto na splátky takto a když už nic jiného je to výhodnější jak v bance.
Ale také jsem takto 3 auta prodal a dvě se mi pořád splácí tak nechutnou pravidelností, že bych to už nikdy neudělal. Nejprve to fungovalo a pak "přišel jsem o práci" .... a takové. Tedy když na to máte žaludek a nebojíte se případné msty od kupujícího, musíte mít sepsanou smlouvu a splácení tak aby to obstálo u soudu. Také je třeba brát v potaz náklady na to a že pokud nic nevlastní a je na podpoře tak nic nedostanete z něj. A může se stát že aby měl životní minimum, že mu soud přiřkne splácení v hodnotách stokorun. Toť praxe a zkušenost. Tedy nechci nikoho podceňovat, každý musí sám vědět na co má a ne, ale to že se dneska příjde o práci se může stát komukoli, ale závazky zůstanou.

Jinak já výměnu s doplatkem nabízel. Každopádně už to je pasé našel jsem si už auto.
xaler

#37 Příspěvek od xaler »

Ideální by bylo kdyby to admin přesunul do vraků tak jak prodávájící žádá a bude dost nesmyslů.Řešíte u cizího auta co s ním bude dělat takový pitomosti.
demong60

#38 Příspěvek od demong60 »

ideální bylo kdyby majitel nešachoval s cenou...jako já chápu jestli se ozvalo pár zájemců že chtěl prostě víc...ale ve finále to nikdo nevzal a já o to auto měl velkej zájem,měl sem prachy a chtěl sem se na něj ject podívat,ale ani na to nedošlo...

škoda,já doufám že zůstane v celku a snad se najde někdo kdo ho tak vezme :wink:
Freddy

#39 Příspěvek od Freddy »

Ta cena se nezvedla kvuli tomu ze se ozvalo par zajemcu.ale proto ze kamos prodal m5 o kterou jsem mel zajem.vim jak se o auto staral a chybela mi urcita castka.proto na to ted vubec nepospicham.a cena se da dohodnout kdykoliv treba si necham alu a cen bude o to nizsi.
demong60

#40 Příspěvek od demong60 »

Kolik by teda teď byla cena dejme tomu bez těch kol?
Pořád mě to auto celkem láká
Odpovědět