Druh karoserie: Coupe
Rok výroby: 5/2003 facelift
Objem válců: 6
Výkon: 343ps
Druh paliva: benzín
Barva: carbonschwarz
Počet najetých kilometrů: 131tis
Stav vozidla: 1A
Platnost STK:
Cena: dohodou
Popis výbavy: chybí jen navigace a střešní okno, jinak snad vše, příplatkové dofuky sedadel, harman kardon, M texture interiér, zadní roleta atd...
Popis provedených oprav:
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: žádné
Kontakt: 603 22 79 64
Auto po prvním majiteli, koupeno a servisováno v CZ v BMW, nadstandardní úržba - olej měněn co 8tis km, loni nová SMG - v záruce, nový zadní diferenciál, letos kompletní velký servis motoru. Vše u BMW Renocar s fakturami. Spusta dílů, čidel atd preventivně vyměněna, software z poslední verze r.2006, Pečlivě vedená servisní knížka od koupě.
dále: originál CSL víko - plast - koupeno v BMW. originál CSL kola s novými pneu Michelin pilotsport ps2. Zadní difuzor CSL, snížený podvozek HR. Technicky auto ve 100% stavu!
lak bez škrábanečku, lakován přední nárazník a kapota od kamínků a zadní blatník od ťukance na parkovišti - ke všemu mám foto před a po lakování. Myto pouze ručně, tankován 100oct. benzín.
Jedno z mála vozů v ČR s poctivými km, nebouráno a pečlivě servisováno. V zimě nejeto, denně v garáži. Vůz mám 2,5roku a staral jsem jsem se o něj s maximální péči, proinvestoval více než 200tis. Prodávám z důvodu obměny. Na prodej nespěchám.
Foto: