Prodám bmw 328 e36 coupe, rok 95, 180 000 najeto,el. sedačky s vyhříváním (modrá kůže), nezávislé topení webasto, něco cvaká na zadní nápravě asi kardan, nebo diferák. prodám za 25000,-, nebo půjde příští týden na díly. 776000023 (světlo je k autu taky)
V jakym stavu to je? hlavne motor, prevodovka a diferak? tohle me hodne nahlodalo, zacinam o nem silne uvazovat:)
edit: diferak uz sem si precetl:D a odkud ses?
do soboty času dost,když prodávájící nedodrží slovo a dnes ho někdo užene a dá třeba o pár stovek víc, tak to prodá hned...
u takto levných a výhodných aut je zásadní pravidlo pro to jet hned jinak ti ho vyfoukne někdo rychlejší
fabledwarrior píše:To jo no, za takovou cenu auto v takový výbavě a s tímhle motorem, to nemá cenu přemýšlet a rovnou tam frčíš...
ono je taky otázka "na živo" když budou sicny ko a nevyhřívat,motor bude tlačit vodu nebo chlastat olej+diferák ko...sem tam nějaká rez a cena je to naprosto normální!!!
Sedaky nevypadaji spatne z toho co jde videt. Pokud to v sobotu bude mit noveho majtele tak bych byl rad kdyby sem pak napsal jak na tom skutecne je. Jestli to byl vyhodny kup.
Podle informací, které se mi podařilo sehnat auto vaří, nedrží volnoběh a lak je v hrozném stavu. Jinak auto bere olej a jede spíš jako 320 než 328.. Myslím že stav docela odpovídá ceně.
Tak ten lak jde vidět i z bočního pohledu... přední blatník a dveře jinej odstín.... stím se dalo počítat, ale že je na tom auto až tak špatně... Takobej blb jako jsem já by si ho koupil a ty prachy do ně narval, protože pak bych měl moc pěknou 328mičku.... záleží teď na tom, jestli je někdo jako já nebo si to koupí někdo, kdo to rozprodá na díly a vydělá na tom..
BTW: za chvilku máme na bazaru motor M52B28 TOP stav.. bohužel vyndaný z vozu a už nejde odzkoušet na místě:D::DD
Tak to dopadlo tak jak jsem předpokládal....
Po zveřejnění inzerátu jsem volal jako jeden s prvních, po té jsme se domluvily na sobotu ráno ze si to odvezu na 100% i kdyby to šlo na díly...
O té doby je hluchý telefon buď vypnutý nebo nezvedá ani na sms majítel nereaguje.
Jediný co mně zajímá proč prodejce nejdřív slíbí a komunikuje a potom nic....
student píše:Tak to dopadlo tak jak jsem předpokládal.... Po zveřejnění inzerátu jsem volal jako jeden s prvních, po té jsme se domluvily na sobotu ráno ze si to odvezu na 100% i kdyby to šlo na díly... O té doby je hluchý telefon buď vypnutý nebo nezvedá ani na sms majítel nereaguje. Jediný co mně zajímá proč prodejce nejdřív slíbí a komunikuje a potom nic....
už to tu bylo psáno....u tohodle tipu inzerátu není na co čekat!!!sednout a jed!!