Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

INZERUJTE BEZ SPZ (RZ) !!!!

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
korek

#1 Příspěvek od korek »

Ahoj, chci všechny upozornit a hlavně požádat, aby neizerovali své ani cizí auta s SPZ, mám totiž názor že zlodějzmrdi tady mají výběr nových přírustků zdarma :twisted:

Podle SPZ mohou auto jednoduše dohledat i s adresou a jménem majitele, sám vím že to mám po tlf. do hodiny :!:

Takový zlodějzmrd je taky pohodlný člověk a než aby někam jel se dívat na inzerát a riskoval že ho třeba někdo pozná, si zde radši auto najde a pak si ho jen "vyzvedne" :idea:

Minimálně jim to zase o něco ztížíme, sám sem byl okraden v minulosti a také jsem inzeroval zde a na http://www.e30.cz !!!

Korek
Randaal

#2 Příspěvek od Randaal »

máš pravdu, že je to určo lepší, taky mě to nkolikrát napadlo.

já doporučuju to mít takhle:

mám někde trvalou adresu, kde už dlooooouho nebydlim, nikdo z rodiny tam nebydlí, tak tam nikdy ani neparkuju a je to dost daleko od toho, kde bydlim na to, abych se nebál, že právě kvůli tomuhle si pro to někdo přijde :-D

samozřejmě, pokud je auto něčim vyjímečný (jakože moje začlo bejt od neděle poznatelný) tak je to horší, navíc, když i hezky bručí, tak si ho člověk spíš všimne a jen se podívá, kde parkuje.....no ale to už je něco zase jinýho.

každopádně ten kousek dřeva má pravdu :lol: 8)
espejc

#3 Příspěvek od espejc »

to mám pojištěné tak že neparkuji tam kde je auto přihlášeno ale o 60 km jinde v centru velkého města :-)
Traviss

#4 Příspěvek od Traviss »

espejc píše:to mám pojištěné tak že neparkuji tam kde je auto přihlášeno ale o 60 km jinde v centru velkého města :-)

Dík za nápovědu :-D
Ex e46 320d / Ex e39 540iAT / Ex e39 528i / Ex e39 540iAT #2 / Aktual Volvo S60 '01 2,3i T5@207kW LPG + SAAB 9-5 '99 2,3iA Turbo SportCombi 125kW + služební Yeti chrochták 4x4 + opět pošilhávám po BMW V8 ;)
hurvajs77

#5 Příspěvek od hurvajs77 »

Nevim jestli to ma vyznam. Mozna ano, mozna ne. Pokud se zajima o auto nejaka profi banda, je podle mne jedno jestli je na webu nekde fotka s RZ nebo ne. Treba me ukradli 530xD. Nikde jsem fotku nemel, auto jsem mel presne mesic. Samozrejme muze RZ pomoci, ale podle mne ne tak, aby to byl nutny pozadavek ke kradezi...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fatal Design »

No myslím, že kdyby ti zloději měli krást na objednávku, nebo šli po konkrétním autě, tak si z té databáze aut ke které asi budou mít přítup zjistí všechny auta o které se zajímají i s bydlištěm majitele a nezajímá je nějaká SPZ na fotce ...
ryan

#7 Příspěvek od ryan »

hurvajs77 píše:Nevim jestli to ma vyznam. Mozna ano, mozna ne. Pokud se zajima o auto nejaka profi banda, je podle mne jedno jestli je na webu nekde fotka s RZ nebo ne. Treba me ukradli 530xD. Nikde jsem fotku nemel, auto jsem mel presne mesic. Samozrejme muze RZ pomoci, ale podle mne ne tak, aby to byl nutny pozadavek ke kradezi...

souhlasím, pokud chce, nic ho nezastaví
mira328

#8 Příspěvek od mira328 »

Fatal Design píše:No myslím, že kdyby ti zloději měli krást na objednávku, nebo šli po konkrétním autě, tak si z té databáze aut ke které asi budou mít přítup zjistí všechny auta o které se zajímají i s bydlištěm majitele a nezajímá je nějaká SPZ na fotce ...

souhlas,když někdo chce konkrétní auto tak si ho najde...
e36 328i coupé
Tompo

#9 Příspěvek od Tompo »

Sorry za OT, Hurvajsi, mám na Tebe prosbu, ale SZ Ti nelze doručit, proveď s tím něco... Díky
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#10 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Se podívej ze kdy je jeho příspěvek :wink:
Odpovědět