Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW R 100 ZKUSENOST?
Zdravim kluci mam dotaz uz delsi dobu me lezi v hlave moto bmw r100 rad bych ho dostal do vzhledu jako je staricky zavodni stroj r 36 z poloviny sedesatych let moc se mi tento stil libi porizeni r 100 byc mel celkem v klidu znami se temito motorkamy zabyva a je schopen mi k ucelu prestavby dovezt i moto v ne zrovna peknem stavu . jde o to chtel byc slyset nazor nekoho kdo tento stroj uz jezdil abych ziskal info o bolestech motoru a pripadnych problemech s ladenim jelikoz je to karburatorovej motor s rozvodem ohv a kladivkovim zapalovanim ktere byc tedy rad nahradil bezkontaktnim je docela dostupne za prijatelne penize a spolehlivot ji taky jinde to jiste . taky bych se rad dozvedel neco o jizdnich vlastnostec a o chovani motoru jestli a jak to vlastne jede .domnivam se ze s litrovim dvouvalem uz muze byt celkum sranda jelikoz vlasnim suzuk . Tl a sv 1000 je mi jasne ze takova strela to nebude ale chtel bych zistit jestli se stim da brousit i svizneji treba i kolem 180 km/ h a jestli stroj vydrzi v pohode i vetsi vzdalensti v tempu kolem tech 120_130 km/ h dikec za rady jura