Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Turbo z 318

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Fatal Design »

Judasek píše:ty snad vůbec nečteš možné to je měl to ex manžel mé přitelkyně v 318i

a já se ptal jestli je možné to namontovat i do 316i

a ano přiznávám se že Bmw moc neznám byl jsem škodovkář ale od toho je forum abych se na to zeptal zkušenějších :D

Ty vůbec nečteš ... už nahoře jsem psal, že oturbit jde v podstatě cokoliv.

316i a 318i jsou stejné motory, tak nevím co řešíš ...

Zkušenější se ti snaží pomoct, ale ty furt něco píšeš o ex manželovi ...
Já už vlastně nevím co chceš slyšet ...
PPK
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od PPK »

Judasek píše:ty snad vůbec nečteš možné to je měl to ex manžel mé přitelkyně v 318i a já se ptal jestli je možné to namontovat i do 316i

On nepsal ze to neni mozny. Mozny to samozrejme je ale stoji to vic nez je cena ty 316i. Proto je to nesmysl.
Navic ty mas jen informaci ze neco udajne v nejaky 318i bylo a ani nevis co, tak jak ma nekdo vedet jestli by to slo narvat i na 316i :lol:
Judasek

#23 Příspěvek od Judasek »

třeba to někdo zkoušel nebo co já vím de mi o to kdybych si našel dobrýho mechanika a řekl bych mu že chci udělat turbo kit do 316i aby na mě nečuměl jak na debila :D proto se ptám vás zkušenějších :D
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Fatal Design »

Tak určitě zkoušel a určitě dotáhnul do konce ... když pohledáš na netu, určitě najdeš ...

Třeba tady (google, asi po 30 sekundách hledání) : http://www.bmwforums.info/forced-induct ... 8-m43.html

Nicméně, když dojedeš k mechanikovi, tak se na tebe stejně jako na debila dívat bude, protože 95% mechaniků ti s tímhle stejně nepomůže, 4% se bude smát, že chceš dávat turbo do 316i (osobně nemám nic proti 316i, ale to není moc motor na ladění) a to 1% by se do toho dalo, ale když to řeknou, že to bude stát 50-70 tisíc (práce je drahá), tak se cukneš ty.

Co teda poradit ?

Zjisti si o tom vše co jde ... proseď hodiny u čtení cizojazyčných fór, pobav se tam s lidma co to opravdu dělali co kde a jak udělat, sehnat ... co funguje, co nefunguje ... a pak se do toho pusť sám (samozřejmě nezapomeň dávat sem fotky a návody ať si to může udělat i někdo další, jako ty).
Judasek

#25 Příspěvek od Judasek »

mno myslím si že jste mě dobře odradili :D
Hanzithomas

#26 Příspěvek od Hanzithomas »

Já mám 318ku s turbem :D ale jede to hůř jak 1.6 bez turba, asi nutno říct že se jedná o 318TDS a to S neznamená opravdu Sport :D :o
Odpovědět