Nekde jsem cetl, ze se daji vyresit odklony na zadnich kolech, nevim jestli slo o jine excentricke srouby, nebo jinak dlouha ramena, resil to nekdo? Koupil jsem X5 na zimnich 17" a ty zadni kola vypadaji jako bych je podrazil kladivem, na letnich to bude jezdit asi jen po vnitrku, zkusim jeste srovnat spodni ramena co nejvic do stredu auta aby se to trochu srovnalo, ale nepredpokladam, ze by to stacilo..
Tak to urcite ne, je to otazka ciste mechaniky, ramena, srouby, silentbloky, na to je diagnostika kratka Samozrejme cim vyse auto bude, tim mensi Acka, ale v zasade to neresi problem
Tak jsem pod to vcera lehnul a uz vim, proc jsou ty kola tak do Acka: na napravnici jsou navareny slabe prouzky zeleza, ktere urcuji "ulozeni" excentrickeho sroubu spodniho ramene a na obou stranach jsou tyhle "zarazky" uz budto utrzene, nebo natrzene a sroub se posouva (nejspis nedostatecnym dotazenim po kazde geometrii a vahou auta) smerem ven a tim kola "podsekavaji".
Takze reseni bude udelat spravne geometrii a dotahnout srouby poradnou silou
Samozrejme zarazky se navari, ale nejprve chci zkusit udelat geometrii at vim jestli by nestalo za to je o par milimetru posunout kvuli odklonu, presne to o cem pise Skejt, ale co mam vycteno, tak by mela jit nastavit od -1,5 do -2,5 stupne, pricemz tech -1,5 by melo byt snesitelne, kdyz E39 ma -1,0 coz by se mi tedy libilo jeste vice.
Zatim ale cekam az koupim nejaky velky letnaky, na zimnich 17" to nebude tolik videt
Zadne SUV jsem na geometrii nevidel, to ale neznamena, ze kdyz vyrobce uda krajni hodnoty, tak je normalni a v poradku, ze se na ne neda dostat, to preci znamena jen to, ze je neco spatne. Samozrejme auta starnou, ale jestli to u noveho slo nastavit, tak u stareho neco "odeslo" a melo by se to vymenit aby to fungovalo tak jak vyrobce zamyslel. Nebo aspon ja takhle na autech vsechno menim aby to bylo jak ma
To mě jenom napadlo, viz dotazy výše, jinak mám měchy i v předu, nijak se s tím nevyplatí experimentovat, jelikož když dáš auto výš dost znatelně se zhorší jízdní vlastnosti, vlastní zkušenost, měl jsem výše než bylo dané po kalibraci úplně jiné auto.
Jen TRW nebo LMI, všechno ostatní je šit, možnost číslo dvě celá sada z aukra za 3tis ale výdrž 20-30tis km, jeden kámoš to tak dělá, ale vymění si to vždycky sám tak ho to tokĺik nesere, jinak je ale trochu jeblej.