Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Svetla od Caknakise
-
- Klubové ID: 3068
Není problém se zastavit, světla skontrolujeme na regloskopu a doseřídíme, otázka na 10 minut....pro naše zákazníky pochopitelně zdarma.Kolafa píše:no jenom nova zkusenost, uz na me par ridicu blikalo .... nastesti to mam predelavany z halogenu, tak je tam rucni regulator, toz jsem to malinko snizil ..... ale nechtelo se mi!![]()
technickou to proslo bez vyhrad

-
- Klubové ID: 3068
caknakis píše:Není problém se zastavit, světla zkontrolujeme na regloskopu a doseřídíme, otázka na 10 minut....pro naše zákazníky pochopitelně zdarma.Kolafa píše:no jenom nova zkusenost, uz na me par ridicu blikalo .... nastesti to mam predelavany z halogenu, tak je tam rucni regulator, toz jsem to malinko snizil ..... ale nechtelo se mi!![]()
-
- Klubové ID: 2855
to že Tě problikávají nemusí být ještě rozštělovanými světly. Já když jsem vyměnil na 730d světla za nová a dal i nové xenony, tak mne problikávalo 70% řidičů. Pohotově jsem jim "napral" na chvilku dálky, aby viděli, že mám světla v pořádku. Byl jsem s tím i na měření a světla byla seštělovaná v pořádku.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
- Kolafa
- Klubové ID: 3412
- Kontaktovat uživatele:
v pohode, ja uz jsem si to serizoval, resp. doseridili mi to manici na technicky. proste to jenom sviti silne a svetla jsou relativne vysoko.caknakis píše:Není problém se zastavit, světla skontrolujeme na regloskopu a doseřídíme, otázka na 10 minut....pro naše zákazníky pochopitelně zdarma.Kolafa píše:no jenom nova zkusenost, uz na me par ridicu blikalo .... nastesti to mam predelavany z halogenu, tak je tam rucni regulator, toz jsem to malinko snizil ..... ale nechtelo se mi!![]()
co na me blikali, tak to byly takovy maly jednohubky typu Citroen Saxo, kde lidi sedej de-facto na zemi ....... no a na pripadnou korekci tam mam kolečko

-
- Klubové ID: 775
Automatika je u xenonů povinná, stejně jako ostřik. A tím pádem přestavba z halogenu bez dodělání automatického naklápění a ostřiku je nelegální...
Přinejmenším bloková pokuta 2000,- na místě, když to nebude policajt moc řešit...
Přinejmenším bloková pokuta 2000,- na místě, když to nebude policajt moc řešit...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.