Odešel hodně dobrý kamarad, se kterým jsem strávil nejednu dovolenou a kopec srandy.
Super kluk a obrovský machr na BMW.
Radys budeš mi chybět, nikdy na tebe nezapomenu.
R.I.P. - MENTULI - upřímnou soustrast rodině.
taky musím napsat upřímnou soustrast. Viděl jsem ho sice jen jednou a takový super pocit jsem z něj měl. Pokecali jsme o všem, dětech, bmw.. Je mi to hrozně líto. R.I.P.
chcete mu udělat smuteční kolonu BMW ? Pokud nás vidí bude mít z toho radost že jsme se přišli rozloučit. hodit mu na rakev kytku případně něco kolem jeho profese .... at ví že fanoušci BMW. Případně se složíme na věnec s našimi podpisy ?
Jak chcete ale bylo by to pěkné uctění a myslím si že i rodinu by to nakonec potěšilo, kdo vše se přišel rozloučit ....
Filozof píše:chcete mu udělat smuteční kolonu BMW ? Pokud nás vidí bude mít z toho radost že jsme se přišli rozloučit. hodit mu na rakev kytku případně něco kolem jeho profese .... at ví že fanoušci BMW se přišli rozloučit s jedním z nich. Případně se složíme na věnec s našimi podpisy ?
Jak chcete ale bylo by to pěkné uctění a myslím si že i rodinu by to nakonec potěšilo, kdo vše se přišel rozloučit ....
Zdravím
Ať nezakládám nové téma - doufám že můžu sem
Jdou u BMW F30 nějak dokodovat adaptivní světla?
Mám orig bixenon(neadaptivní) - bude potřeba něco dodělávat nebo stačí jen dokodovat?
Jde mi nejvíce o automatická dálková světla.
a umí tu někdo přehrát software při změně muziky za ten original retrofit od Alpine?
Děkuji
Muzes si precist ty prispevky nad tebou? Laskave se bez zeptat do prislusne sekce. Aspon to bys mohl zvladnout. Jinak se pripojuji a uprimnou soustrast.
Patas51 píše:Poslední rozloučení s Radkem se bude konat v pátek 26.2. v 10:00 v obřadní síni v Rajhradu u Brna
mám to potvrzené i od Radkovi přitelkyně
"Poslední rozloučení s Radek Jalovy proběhne 26.2. V pátek v 10:00 v Rajhrade v obřadní síni. Všichni blízcí a kamarádi se dostavte. Radek by si to přál...."
prosím dorazte všichni co jste Radka znali nebo mu jen fandili, umřel člověk s velkym srdcem pro BMW a zaslouží si naše poslední sbohem.
Já jenom nedovedu pořád pochopit proč by to dělal... Jeho služby a pdole všeho jedinečné schopnosti jsem měl v plánu se svojí popelnicí v budoucnu využít
"Na závěr chci jenom říci, že dle mého mínění jde vývoj ne zrovna dobrým směrem. BMW už ani není značka, která by jakkoliv ctila svoje tradice. Za chvíli už nebude co nabídnout narozdíl od konkurence. A to je třeba pro mě dost smutná zpráva, protože jsem měl bavorské vozy velmi rád a ve své staré E46 se vždy povozím strašně rád a s úsměvem na tváři. A pustím ji z rukou jen přes moji mrtvolu nebo až se z ní stane mrtvola sama."