Vstriky, svicky, odvetrani, brzdy,pridavna vodni pumpa, chladice, prevodovka ko, rozvodovka nacata a vstup dozadniho diferaku ko... Ve 130 000km slusna sbirka marnosti. Ale auto spis slouzi na vikendove vyjizdky a na delani hezkeho zatisi v garazi, na nejaky velky jezdeni to neni tak to snad chvili pojezdi jeste .
Snejk píše:Vstriky, svicky, odvetrani, brzdy,pridavna vodni pumpa, chladice, prevodovka ko, rozvodovka nacata a vstup dozadniho diferaku ko... Ve 130 000km slusna sbirka marnosti. Ale auto spis slouzi na vikendove vyjizdky a na delani hezkeho zatisi v garazi, na nejaky velky jezdeni to neni tak to snad chvili pojezdi jeste .
tak při takovéto funkci zmíněného automobilu je to celkem veliká porce závad vzhledem k tomu nájezdu... A to to ani neni ropa
Já hlavně vůbec nechápu, jak takovouhle zmrdaninu poruchovou vůbec BMW mohlo vypustit ven z fabriky. Vždyť premiéře každé motorizace předchází milion různých měření a zatěžových testů, ne?
Snejk mi menil na E60 550i gufera (na volnobeh to uz priserne dymilo...). Slo to aj bez demontaze motoru. Maximalna spokojnost. Po dobu opravy k dispozicii nahradne vozidlo. Super pristup, bol som upozorneny na nejake dalsie uniky oleja na ktore tento motor trpi. Nabuduce necham motor dat von a kompletne pretesnit. Mimo to mi rozchodil denne svietenie na E60 prefacelift.
Sedmička mě zas trolila jak prase takže jsem to vzal ke Snejkovi na hulváta, nicméně jsem byl vlídně přijat a Snejk and his melody boys, za pomoci kočiček, vrátili život pod kapotu mé motokáry.
Skvělá práce, děkuji převelice a kocourek nechť odpočívá v pokoji
nedávno jsem koupil e70 4,8i v M-paketu (při koupi jsem zjistil, že ta bestie ma Remus) a ač má servisní historii, rád bych ji nechal okouknout odborníkem na slovo vzatým.
Auto si samo říká o výměnu brzdovky + bych chtěl vyměnit všechny oleje, atp., +co bude ještě třeba.
Jelikož jsem od Prahy a vidím, že Snejk je výhra, mohl by mi, prosím, někdo napsat do SZ adresu, abych mohl za ním skočit + časy, kdy bych ho teoreticky zastihl? Někde jsem snad i četl, že sídlí u Kunratické spojky.