Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Horimex cars BMW OLOMOUC

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marek-is

#1 Příspěvek od Marek-is »

tak jsem si myslel že se v bmw Horimex cars v Olomouci už něco zlepšilo,ale opět jsem se utvrdil že už mě tam dlouho nikdo neuvidí.....Po dlouhém důmání jsem se rozhodl sem dát svou e61 ohledně nefunkčnosti nezávislého topení.Po předchozí domluvě jsem auto dovezl a už při sepisování zakázky se mě to moc nezdálo když jsem chtěl vysvětlit technikovi jak to fungovalo a ted nefunguje apod...bylo mě řečeno že by to do zítřka stejně zapoměl a že mě zavolá jak to mechanik napojí....hlavně jsem mu řekl to dležité že jsem od topení odpojit kabel....A na druhý den mě technik volá že už mají zjištěnou závadu /topení je komplet nefunkční/ dle diag...a že mě můžou nabídnout nové za cca 25000+7000 práce...Tak jsem si pro auto dojel a první co jsem se ptal proč mě nikdo nevolal ohledně toho co jsem jim říkal a prej jim to hned napsala diag tím to oni uzavřeli...no budiž asi běžnej poszup apod...Ale jakmile jsem auto dovezl dom tak mě to nedalo a dal jsem si tu práci že se podívám co s tím dělali a hle, topení je schované v nadkolí a to se musí sundat dle stavu blata a blata na šroubech ho nikdo nezdělal a tudiž ani nezapojit ani hlavní konektor kterej jsem já odpojil...tudiž je logické že diag psala co psala...takže servis BMW Horimex cars OLOMOUC se opět ukázal....jak budu mět čas tak to napišu i nejvišímu at ví koho tam má....
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od JaraX »

v poslední době je to tam samá perla, bohužel :(
juniq

#3 Příspěvek od juniq »

No ono se není ani čemu divit jak to tam funguje a funguje to tam podobně už několik let,nevím čemu se pořád někdo diví :) myslí si snad někdo ,že se tam něco změní ? Maro znám tě už pár let ( a jsi chytrej kluk ) a myslím... ne VÍM ,že i když to napíšeš nejvyššímu,že se stejně nic nezmění,ale to je na jinou debatu ne tady ve foru :)

a pro JARAXe ( taky tě nějakou řádku let znám ) a myslím,že sám víš,že to není jen v poslední době :)

To mě zase něco rozesmálo....
Danny Moderátor
Moderátor

#4 Příspěvek od Danny Moderátor »

včera prodej ND baba kyselá jak prdel ..... asi na to taky seru :mad:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od JaraX »

baba je většinou v pohodě, sice tápá v technických věcech, ale zase zavolá že už to tam je nebo že to tam ještě není, konflikt jsem s ní neměl, aspon se snaží,
ACDC

#6 Příspěvek od ACDC »

Paradox je, že v jejich pobočce Vysoké Mýto je vše OK. Alespoň pro mne. Auto tam sice nedávám (mám své mechaniky), ale pokud něco potřebuju naprostá pohoda. Objednávky majlem, cenová nabídka, pohoda...
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od xSAFA »

Kurnik teď jak píšete o babě v ND, tak se dívám na jejich web na kontakty a koukám, že Karel Zbíral už tam nedělá. Docela škoda s tím jsem se vždy v pohodě domluvil a byl v rámci možností docela ochotný, navíc mi dával sem tam i jakousi slevu. Ten Horák je mi nesympatický až až, vždy mám pcoit jako bych ho strašně obtěžoval a jestli je tam ještě kyselá baba co nerozumí technickým věcem... :roll:
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Pazdi »

o té babě ani nemluvit, měl jsem tam objednáno pár maličkostí s tím, že po telefonu ženská v pohodě, domluvil jsem se dokonce, že tam pošlu přítelkyni, která to vyzvedne, šla tam s lístečkem a odcházela skoro s brekem, jak ju ta trubka zdrbala, že proč tam chodí, když tomu nerozumí a kdesi cosi...no jedovatá bába:)
co se ND týká, můžu maximálně doporučit Synot Zlín, tam super spokojenost, vstřícnost a pohoda s kýmkoliv jsem tam mluvil
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Jak jsou na tom dnes? Někdo nějaký postřehy? Brzy to budu muset někam dát a vůbec nevím kam.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od JaraX »

pokud origo v Olomouci tak jedině cartec,
pGb

#11 Příspěvek od pGb »

Horimex pobočka VM - pošlu email že chci objednat ND a čísla z realoem. Přijde odpověď s cenou - prosím potvrďte. Napíšu ok a jedeme dál. Jen to vydání jim fyzicky většinou dost trvá. 5-10 minut na 3 malé položky mi přijde úlet. Tuhle časovou rychlost bych nechtěl zažít v globusu na kasách :D
Odpovědět