Je tu někdo z Liberecka, nebo kdo jezdí Praha-Liberec? Potřebuji někoho s větším autem ( nejlépe Transit s apod. )s tažným, kdo by mi pomohl odvézt e65 ke Snejkovi.
díky za veškeré odpovědi, jen prosím, žádné vulgarity!
Ahoj,nevím,jak to myslíš s velkým autem,ale předpokládám že ho chceš táhnout po ose Liberec-Praha.
Táhnout na laně auto s automatem není zrovna moc dobrá volba a automat Ti asi moc "nepoděkuje" Lepší by byl odvoz na odtahovce.
Pokud jsem to špatně pochopil,tak se omlouvám
MildaX5 : Asi jsi to pochopil špatně! Psal jsem, kdo má Transita s tažným, abych ho mohl dát na vlek, ok Odtahovky chtějí nekřesťanský peníze, za které bych měl 3x opravený auto u Snejka
a co odtah v rámci povinného ručení? Chlapík mi říkal, že běžně řeší odtah kam si zákazník řekne. Do výše limitu je to hrazený pojišťovnou a zbytek si zaplatí sám.
a co cekas ze odtahovka ti sedmu poveze zadara?co by ztoho mela?me se rozletil altik na sedme ,nalozil to na odtah a za 20km jsem vyplazl litr raz dva..Urcite bych to netahal na lane ani metr.
Jak do Transita ? Já jsem z toho hned poprvé pochopil, že shání někoho, kdo má auto s pořádným tažným, aby za to mohl dát podvalník se sedmou na hrbu. Nebo se také mýlím ? Jinak já svojí 745Li táhl za Cherokee ZJ a celkem prděl šneky Edit: Vezl jsem ji samozřejmě na podvalu...
automat tahat na lane je hovadina.autu jen ublizis.investuj par korun navic a na neco to naloz tim nic nezkazis.u kamionu treba musis sundat kardan pred tahanim,at si v obraze.
jozin7 píše:a co cekas ze odtahovka ti sedmu poveze zadara?co by ztoho mela?me se rozletil altik na sedme ,nalozil to na odtah a za 20km jsem vyplazl litr raz dva..Urcite bych to netahal na lane ani metr.
Prosim o kontakt na odtahovku, ktera pojede s nalozenim a vylozenim 20km za 1000,-
Problém není sehnat odtahovku.
Problém je hmotnost , to auto totiž váží cca 2.200kg a tedy odtahovka do 3,5t ho legálně nenaloží.
Takže zbývá "velká " odtahovka nebo podvalník.
Asi bude problém se do 1.000kč vejít.